• img-book

    Josep Maria Galí

Per anar a dormir

Paisatge, societat, ètica i governança

Autor:

Josep Maria Galí

Un llibre que posa en el mateix pla el desenvolupament sostenible del nostre entorn i del nostre interior
Aquest llibre conjuga la preocupació i sensibilitat pel paisatge, per la societat, i per la seva economia amb la necessitat de repensar la bona governança. El lector hi trobarà una aproximació a la sostenibilitat a través de la història de casos d’urbanisme ruïnós a la Costa Brava, que condueixen a un diagnòstic de la societat catalana actual i d’una crítica als valors imperants d’una societat que ens fa consumir de manera insostenible – i que ens consumeix com a persones. L’última etapa del viatge és un diàleg sobre els valors imperants, la necessitat de superar-los amb la virtut humana i el punt d’arribada és un diàleg platònic sobre el què hem aprés sobre com governar al servei de les persones i de l’entorn que ens permet la vida a la terra. 
 
   Amb el suport del Departament de Cultura

ISBN: 9788497358767
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 05/09/2016
Page Count: 160
Dimensiones: 13,5 x 21,5 cm

    Josep Maria Galí es Doctor en Ciències de Gestió (HEC Paris), acadèmic i investigador sobre consum, sostenibilitat i bon govern en les organitzacions. És autor de diversos llibres de management, de marqueting de sostenibilitat i consultor.

    “Per anar a dormir”

    El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

    Este libro aún no tiene reseñas.