Inicio > Libros para vivir mejor > Publicacions en català > Com dominar els nervis dels exàmens
 • img-book

  Katherine Bebo

Com dominar els nervis dels exàmens

Consells pràctics perquè els nervis no et traeixin.

Autor:

Katherine Bebo

Posar-se nerviós per culpa dels exàmens és el més normal de món, i fins a cert punt és bo, ja que et manté alerta, atent, enfocat. No obstant això, quan els nervis es desboquen i es tornen en contra teva, cal afrontar-los, domar-los. Com? A «Com dominar els nervis dels exàmens», un llibre de caràcter eminentment pràctic, trobaràs tots els consells i tècniques per aconseguir-ho i presentar-te a cada examen més segur i tranquil. És igual que tinguis 15 anys o 50, els breus consells d’aquesta guia t’ajudaran a estudiar de manera eficient, a mantenir-concentrat i a tenir cura de la teva salut física i mental. Des de la planificació inicial fins a que fer el mateix dia de l’examen, mitjançant les seves pàgines aconseguiràs optimitzar el teu rendiment, reduir els teus distraccions, eliminar l’estrès i augmentar la teva confiança.

• Si estàs preocupat i nerviós per un examen pròxim, aquest llibre t’ajudarà.
• Sigui quin sigui el tema i el nivell, tinguis 15 o 50 anys, els consells breus d’aquesta guia fàcil de seguir t’ajudaran a estudiar de manera eficient i a mantenir-concentrat.
• Des de la planificació inicial fins a la preparació final, aquests senzills passos s’eliminaran l’estrès i augmentaran la teva confiança.

Katherine Bebo és una escriptora professional, en els llibres tracta temàtiques molt diverses, com educació, esport, oci, etc. Va ser sotsdirectora de Cosmopolitan, revista amb la qual actualment col·labora, entre altres mitjans. Viu a Dorset (Anglaterra) amb el seu marit i els seus dos fills, als quals sens dubte ajuda a estudiar.

I segur que també aconsegueixes aprovar tots els exàmens amb «Com dominar els nervis en els exàmens»!

Detalle del libro "Com dominar els nervis dels exàmens"

ISBN: 9788418114960
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2021
Page Count: 128
Dimensiones: 13,5 x 21,5 cm

  Katherine Bebo es una escritora profesional en cuyos libros trata temáticas muy diversas, como educación, deporte, ocio, etc. Fue subdirectora de Cosmopolitan, revista con la que actualmente colabora, entre otros medios. Vive en Dorset (Inglaterra) con su esposo y sus dos hijos, a quienes sin duda ayuda a estudiar.

  “Com dominar els nervis dels exàmens”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.