Inicio > Autores > Josep Maria Galí
Author avatar

Josep Maria Galí

Josep Maria Galí es Doctor en Ciències de Gestió (HEC Paris), acadèmic i investigador sobre consum, sostenibilitat i bon govern en les organitzacions. És autor de diversos llibres de management, de marqueting de sostenibilitat i consultor.

Libros de Josep Maria Galí

  • Per anar a dormir

    Paisatge, societat, ètica i governança. Un llibre que posa en el mateix pla el desenvolupament sostenible del nostre entorn i del nostre interior Aquest llibre conjuga la preocupació i sensibilitat pel paisatge, per la societat, i per la seva economia amb la necessitat de repensar la bona governança. El lector hi trobarà una aproximació a la sostenibilitat a través de la història de casos d’urbanisme ruïnós a la Costa Brava, que condueixen a un diagnòstic de la societat catalana actual i d’una crítica als valors imperants d’una societat que ens fa consumir de manera insostenible - i que ens consumeix com a persones. L’última etapa del viatge és un diàleg sobre els valors imperants, la necessitat de superar-los amb la virtut humana i el punt d’arribada és un diàleg platònic sobre el què hem aprés sobre com governar al servei de les persones i de l’entorn que ens permet la vida a la terra.       Amb el suport del Departament de Cultura

    14,85  Comprar
  • Marketing de sostenibilidad

    Una perspectiva global. La consideración de la sostenibilidad y la responsabilidad corporativa en su triple vertiente económica, ambiental y social–, ha hecho entrar en crisis a muchas de las disciplinas de las ciencias del “management”. En el campo del marketing, esta crisis ha llevado a investigadores y directivos, a empresas y universidades, a consumidores y ciudadanos, a replantear la forma en que se investiga el mercado, a reformular los principios de marketing y a revisar el rol del consumo como promesa de bienestar individual y colectivo. La consideración de los factores económicos y de mercado conjuntamente con los factores sociales y medioambientales son en este contexto la mejor manera de lograr ventajas competitivas a largo plazo. En este libro, dirigido a profesionales y estudiosos del marketing, se recoge de forma estructurada y pedagógica no solamente la evolución del marketing basada en los principios de la sostenibilidad, sino también múltiples casos ilustrativos de empresas que con una visión innovadora, y a menudo con gran éxito, han sabido convertir su orientación a la sostenibilidad en una ventaja competitiva para sus negocios.

    19,85  Comprar