• img-book

    Laura Isabel Arranz

Menja bé. Juga millor

Alimentació per a nens i joves que fan esport

Autor:

Laura Isabel Arranz

Què i quan menjar si has de fer esport

L’alimentació és important en totes les etapes de la vida, però especialment durant la infància, adolescència i joventut. Les necessitats nutricionals, ja de per si importants, es tornen exigents quan es practica algun esport. A més, en l’esport es poden aconseguir molt bons resultats gràcies a l’alimentació, però si està mal orientada, provoca una disminució del rendiment o molèsties gastrointestinals per errors en la planificació o en el tipus d’aliments.
En aquesta guia pràctica els pares dels petits i joves esportistes descobriran quins aliments són els més adequats i quins han d’evitar, així com una gran varietat de receptes i la forma correcta de planificar els menús diaris i els de dies de màxim rendiment, com entrenaments, competicions i altres activitats.

 

 

Amb el suport del Departament de Cultura

Detalle del libro "Menja bé. Juga millor"

ISBN: 9788417208677
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2019
Page Count: 208
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

    Laura Isabel Arranz es doctora en alimentación y nutrición, farmacéutica y dietista-nutricionista. Profesora del Departamento de Nutrición, Ciencias de la Alimentación y Gastronomía de la Universitat de Barcelona, es también consultora en nutrición y legislación alimentaria, y asesora personal y familiar. Especializada en nutrición, obesidad y dolor crónico, es autora de varios libros, fundadora del proyecto “Gana Nutrición” y creadora de la página web “Dieta Lógica y Alimentación Emocional”, que promueve la alimentación saludable desde el placer de comer.

    “Menja bé. Juga millor”

    El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

    Este libro aún no tiene reseñas.