Inicio > Libros de empresa y negocios > Publicacions en català > La Coloma, el Jan-roy i el misteri del Boumort
 • img-book

  Vanesa Freixa Riba

La Coloma, el Jan-roy i el misteri del Boumort

Autor:

Vanesa Freixa Riba

“Diu la llegenda que la Serra de Boumort havia estat un indret ple de vida, amb petits pobles ramaders, on pràcticament només se sentien el so de bous, ovelles i esquelles. Era aquell temps en què la terra era vigilada pels grans esperits. A la serra hi regnava l’esperit d’un gran bou que feia que la vall fos fèrtil i rica. El bou tenia un ull gran i lluminós, i portava un esquellot amb un gran batall fet d’os de banya de cérvol blanc. Les gents de la vall creien que aquest batall era l’origen de la força del bou, i més d’una ànima havia pensat en fer-se’l seu. Aquell dia va arribar i el que ningú podia esperar és que això portaria la pitjor desgràcia que mai haguessin imaginat”. La Coloma i l’Om, empesos per saber si l’avantpassat de l’Om havia estat el lladre del batall, començaran una gran aventura on hauran d’escoltar la natura d’una manera profunda per descobrir, el misteri de Boumort. Només des de la innocència pot sortir l’anhel autèntic per trobar la veritat.

Detalle del libro "La Coloma, el Jan-roy i el misteri del Boumort"

ISBN: 9788418464041
Encuadernacion: Dura
Publish Date: 2021
Page Count: 112
Dimensiones: 17 x 24 cm

  Va néixer al Pirineu. I no sap com explicar-ho però sempre va saber que s'hi quedaria. Va tenir la sort de tenir una infància amb un entorn on mai hi va faltar el dibuix i la música i això de ben segur que marca. Des de petita dibuixava i va escoltar moltes vegades que ho feia bé. Va començar a rebre els primers premis acompanyats de caixes de colors que mirava com si fossin un regal preciós. Pensa, però, que li ho van dir tant que es va acabar perdent una mica...  Mai ningú li havia dit que lo important era l’expressió lliure, que la creació era jugar i que no s'havia de buscar a fora, sinó dins d'una mateixa. Tot i això va fer Belles Arts, però un cop va acabar va deixar de dibuixar. Després, va tornar a casa, al Pirineu, i va estar deu anys fent una feina fabulosa dinamitzant el seu entorn rural, però les ganes de dibuixar i continuar creant seguien pitjant fort. Fins que un dia va decidir fer el salt, i provar, i enfrontar-se amb aquelles pors que havien quedat en hivernació. Des de llavors combina la il·lustració  amb l'escriptura i el pensament al voltant de la ruralitat. No pot definir-se amb una sola cosa, perquè li agraden moltes. Ara és mare de dos criatures que són el repte més gran i més bonic que ha tingut mai al davant. Gràcies a elles, a estones, torna a ser nena. Viuen en un entorn privilegiat on tenen la sort de poder tenir també nou ovelles que els hi donen, a parts iguals, alegries i reptes a superar. Si tot va bé, en breu, fins i tot faran una mica de formatge.

  “La Coloma, el Jan-roy i el misteri del Boumort”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.