Inicio > Autores > Xantal Llavina
Author avatar

Xantal Llavina

XANTAL LLAVINA. Periodista i Premi Dona TIC Divulgadora 2018 per la Generalitat de Catalunya. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Ramon Llull i Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment  Directora i Presentadora del programa Revolució 4.0 a Catalunya Ràdio (4º Temporada) i directora i presentadora del Revolució 4.0 a TV3 amb la productora “El Terrat”. Com a directora i presentadora de programes de ràdio i televisió ha estat guardonada amb sis reconeixements per la seva tasca periodística: Premi RAC 2013 (Directe 4.0 Ràdio 4 RNE), Premi Zapping 2017 (Autèntics.cat El PuntAvuiTV), Premi Graus TIC 2017 (Revolució 4.0 Catalunya Ràdio), Premi Dona TIC Divulgadora 2018 per la Generalitat (Revolució 4.0 Catalunya Ràdio), Premi Comunicació i Divulgació TIC 2019, Nit Telecomunicacions i  Informàtica (Revolució 4.0 Catalunya Ràdio) i Premi Graus TIC Comunicació i Divulgació 2019 (Revolució 4.0 TV3). Aquests són els diferents mitjans de comunicació on ha treballat com a periodista: TV3, Catalunya Ràdio, ElPuntAvuiTV, Barça TV, BarcelonaTV, TVE, Canal 33, Ràdio 4- RNE, RAC1, Punto Radio, El Periódico de Catalunya, Públic, El Punt Avui. El 2011 va publicar també el llibre, Facebook: “Millori les seves relacions coneixent la xarxa social que connecta el món.” amb Profit Editorial.

Libros de Xantal Llavina

  • Teletrabajo

    Vivir y trabajar mejor. El teletrabajo no es el futuro del trabajo, sino el presente. No es una moda, ya que está aquí para quedarse. Todo apunta que en los próximos años va a aumentar exponencialmente gracias a los avances tecnológicos. Además, el hecho de que millones de empresas y de personas hayamos tenido que teletrabajar a la fuerza a causa del COVID-19 aún lo ha popularizado más. Las grandes ventajas que puede aportar en reducción de costes, incremento de la motivación y productividad de los empleados y también su impacto beneficioso para el medioambiente, explican que muchas empresas hoy en día se estén planteando incrementar su apuesta por esta forma de trabajar. Este libro tiene el objetivo de describir los elementos clave del teletrabajo y exponer las mejores prácticas. De esta forma, podremos aprovechar su inmenso potencial para vivir y trabajar mejor; y así contribuir al bienestar global de las personas y de las organizaciones. En este libro se tratan diferentes dimensiones que afectan al teletrabajo: Aspectos económicos del teletrabajo Tecnología para el teletrabajo. Hábitos y gestión del tiempo para el teletrabajo. Cómo influyen las emociones y la inteligencia emocional en el teletrabajo. Gestión de personas y equipos. Gestión de reuniones en remoto. Conciliación profesional, personal y familiar. Nutrición en casa cuando teletrabajamos Actividad física durante el teletrabajo. Emprender desde casa. Aspectos legales del teletrabajo.

    14,94  Comprar
  • #Som Digitals

    Descobreix quins seran els protagonistes de la Revolució Digital. Les revolucions impliquen grans canvis socials, econòmics i tecnològics. Ara és la Revolució Digital la que ens porta transformacions. Aquest llibre, escrit d’una manera personal i molt vivencial per la periodista Xantal Llavina, especialitzada en aquest tema, us explica alguns d’aquests canvis. Per exemple: L’any 2050 ens haurem de crear els nostres propis llocs de treball. Viurem en megaciutats i la mobilitat urbana canviarà molt. Tampoc existirà la premsa en paper i les plataformes digitals triomfaran. Gairebé podrem decidir quants anys volem viure. L’any 2021, al món hi haurà 2.000 milions de persones que seguiran els esports virtuals. L’apoderament digital de les dones serà total. Integrarem noves competències digitals en educació. Per a moltes persones soles, el sexe virtual serà una opció a tenir en compte... Sempre que hi ha un canvi tecnològic hi ha algú que hi surt perdent, però també hi ha gent que hi surt guanyant. Quins seran, doncs, els protagonistes d’aquesta revolució que ens afecta tots i totes, tinguem l’edat que tinguem? XANTAL LLAVINA. Periodista i Premi Dona TIC Divulgadora 2018 per la Generalitat de Catalunya. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Ramon Llull i Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment  Directora i Presentadora del programa Revolució 4.0 a Catalunya Ràdio (4º Temporada) i directora i presentadora del Revolució 4.0 a TV3 amb la productora “El Terrat”. Com a directora i presentadora de programes de ràdio i televisió ha estat guardonada amb sis reconeixements per la seva tasca periodística: Premi RAC 2013 (Directe 4.0 Ràdio 4 RNE), Premi Zapping 2017 (Autèntics.cat El PuntAvuiTV), Premi Graus TIC 2017 (Revolució 4.0 Catalunya Ràdio), Premi Dona TIC Divulgadora 2018 per la Generalitat (Revolució 4.0 Catalunya Ràdio), Premi Comunicació i Divulgació TIC 2019, Nit Telecomunicacions i  Informàtica (Revolució 4.0 Catalunya Ràdio) i Premi Graus TIC Comunicació i Divulgació 2019 (Revolució 4.0 TV3). Aquests són els diferents mitjans de comunicació on ha treballat com a periodista: TV3, Catalunya Ràdio, ElPuntAvuiTV, Barça TV, BarcelonaTV, TVE, Canal 33, Ràdio 4- RNE, RAC1, Punto Radio, El Periódico de Catalunya, Públic, El Punt Avui. El 2011 va publicar també el llibre, Facebook: “Millori les seves relacions coneixent la xarxa social que connecta el món.” amb Profit Editorial.

    15,00  Comprar