• img-book

    Josep Mª Ferrer-Arpí

Abecedari per a innovadors

Una vida per innovar

Autor:

Josep Mª Ferrer-Arpí

 
Descobreix totes les capacitats que ha de tenir qualsevol innovador.
 
Aquest llibre està escrit per a tots aquells que volen descobrir les seves capacitats d’innovació, als que estimen l’estat mental de la joventut independentment de l’edat que tinguin, als que creuen que al seu davant tenen tota la vida per fer que les coses canviïn. Per fer que les coses del seu entorn, de la seva feina o de la seva societat, siguin d’una altra manera i millor. Per als que ho creuen i ho fan.

El món avança gràcies als innovadors, als que plantegen creativament la seva vida amb gran dosi del sentit de l’aventura, del gust pel risc i del plaer per l’experimentació. Sense pors.

Perquè per innovar, en tots els àmbits, cal una mirada valenta a l’interior i a l’entorn de cadascú, prendre decisions i actuar. Mirar enrere, veure el present i imaginar el futur, i així descobrir camins amagats. Tot plegat, fascinant!
 
  • Aquest és un llibre petit amb grans consells pels que s’aventuren en les sendes de l’emprenedoria.
  • Obra d’especial interès per a tots aquells que desitgin ser innovadors.
  • Enfocament pràctic de la formació.
  • Llenguatge clar i senzill.
     
 
4,99 € |

Comprar libro en e-book

Detalle del libro "Abecedari per a innovadors"

ISBN: 9788415505846
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 01/12/2012
Page Count: 168
Dimensiones: 13.5 x 21.5 cm

Josep M. Ferrer Arpí és enginyer industrial i ha estat presentador, guionista i/o director de diversos programes de divulgació científica de TV3 i Canal 33, com Joc de ciència, Dit i fet, Més enllà del 2000 i Punt Omega. Així maeix, ha estat responsable de TV3 de diverses àrees com Promoció, Comunicació i Màrqueting, i posteriorment a la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, on ha estat Cap d’estudis i Investigació, Cap de Màrqueting i Director Corporatiu d’Innovació. És autor i coautor de diversos llibres sobre innovació i recerca i col·laborador acadèmic d’EADA.  
 

“Abecedari per a innovadors”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.