Inicio > Libros de empresa y negocios > Finanzas empresariales > Diagnosi d’empreses en crisi i avaluació del pla de viabilitat
  • img-book

Diagnosi d’empreses en crisi i avaluació del pla de viabilitat

Elaboració i Interpretació

 Aquest llibre contribueix a que les empreses en dificultats puguin sortir de la conjuntura actual de crisi econòmica el més ben parades possible.
No només serà útil en situacions de crisis empresarials sino que és adequat per a realitzar un diagnòstic quan s’hagi de dur a terme qualsevol inversió significativa per assolir nous mercats, ésser més competitius o quan es plantegin canvis en el model de negoci.
  •  Informe elaborat per un equip de professionals coordinat pel Col•legi d’Economistes de Catalunya.
  •  Aquest llibre no tan sols és útil en l’actual entorn econòmic, sino en qualsevol context de replantejament de model de negoci.
  •  L’equip de redacció està compost per: auditors, consultors, acadèmics, professionals de les finances, experts en organitzacions industrials i en mercats, entre d’altres.
Detalle del libro "Diagnosi d’empreses en crisi i avaluació del pla de viabilitat"

ISBN: 9788496998322
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 22/07/2010
Page Count: 160

“Diagnosi d’empreses en crisi i avaluació del pla de viabilitat”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.