• img-book

    Lola Abelló

L’Arc de la Perdiu

Recuperant la història de la familia.

Autor:

Lola Abelló

El silenci és l’oblit. Per això és important recuperar la memòria dels fets històrics que tant han marcat la nostra realitat. A través de les cartes del seu pare, enviades des d’un camp de concentració franquista, i de fotografies i documents del passat familiar, Lola Abelló reconstrueix la realitat silenciada de les dones que es van quedar a casa a la reraguarda del front, i que van garantir la continuïtat de la vida quotidiana, l’alegria, l’esperança i la cultura. Aquesta perspectiva, poc narrada fins ara, trenca el silenci de tantes famílies, després de la Guerra Civil, tenallades entre la por i la salvaguarda dels fills. En l’estela de Svetlana Aleksiévitx, que va posar en valor el punt de vista de les dones sobre la guerra, aquest llibre ajuda a recuperar el relat de les dones que la van viure a casa nostra.

Compra y descarga el libro “L’Arc de la Perdiu” en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

Detalle del libro "L’Arc de la Perdiu"

ISBN: 9788419212610
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2022
Page Count: 140
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

    Lola Abelló Planas. Nascuda a Barcelona 1949 i trempolina d’adopció, és llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Comença el doctorat en Lingüística i Comunicació i dedica tota la vida a l’Educació en diverses vessants: escola, recerca, televisió, ràdio i mestra a l’escola Valldeflors de Tremp fins a la jubilació. Implicada en el voluntariat des de l’AMPA de la seva filla, a la presidència estatal, la CEAPA. Ara a l’Associació de Dones Rosa d’Abril i col·labora amb el Centre de Recursos i l’IEI. Ha estat regidora de l’Ajuntament de Tremp per Compromís per Tremp i actualment Secretària d’Educació, Universitats, Ciència i I+D+I del PSC Comarques de Lleida, Pirineu i Aran. Des de fa quatre anys assisteix al taller d’escriptura autobiogràfica del CDL, on han editat un llibre coral: La darrera pàgina

    “L’Arc de la Perdiu”

    El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

    Este libro aún no tiene reseñas.