• img-book

    Octavi Garcia Puig

Atrapa els diners

Viure millor gràcies a una bona planificació financera.

Autor:

Octavi Garcia Puig

Atrapa els diners aborda un tema crucial: la manca generalitzada d’educació financera. L’autor posa de manifest com, malgrat una formació intensiva en matèries com l’art, la música, el màrqueting i les finances
empresarials, la gestió eficaç dels diners personals sovint es deixa de banda. L’autor destaca la ironia que fins i tot directors financers experimentats poden tenir dificultats amb les seves finances personals, incloent la inversió i la planificació. Quants cops hem somiat que érem rics i fèiem el que volíem i quan volíem? Però malauradament no ens ha passat mai i continuem treballant i treballant, guanyant diners que desapareixen de seguida, massa ràpid. Deixem l’organització dels diners personals i familiars relegada a un segon pla, perquè no sabem com fer-ho i estem massa cansats després de treballar. Fent un paral·lelisme amb la piràmide de les necessitats de Maslow, en el llibre es crea un camí, el de la piràmide financera, que ens ajuda a gestionar, estalviar i invertir els diners de forma adequada. Entenent que mai hem rebut una educació financera com cal, l’autor explica de forma clara i entenedora qüestions bàsiques com la gestió d’un pressupost familiar o com estalviar correctament. A més, també entra en temes més complexos com la planificació financera futura o com aconseguir ingressos passius per garantir l’entrada de diners sense treballar. Tot ve acompanyat amb exemples i material per a l’ús personal i per poder gestionar les finances personals.
En conclusió:
– Una guia pràctica per a la gestió eficaç dels diners en la vida quotidiana.
– Explora els fonaments de l’educació financera, des de l’estalvi fins a la inversió.
– Inspirat en la piràmide de Maslow, adapta els principis financers a cada etapa de la vida.
– Consells per generar ingressos passius i assolir la llibertat financera.
– Eines per a la planificació de la jubilació i la gestió del patrimoni personal.
– Estratègies pràctiques per superar deutes i optimitzar els recursos financers.
– Un recurs accessible per a tothom, independentment del nivell de coneixement financer.
– Transforma la teva relació amb els diners i construeix un futur econòmicament segur.

 

Compra y descarga el libro “Atrapa els diners” en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

ISBN: 9788419841568
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2024
Page Count: 306
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

    Octavi Garcia Puig viu a Barcelona i és enginyer en Informàtica per La Salle i MBA per EADA. Màster en Project Management Inmmobiliari (CAATEEB), es va titular com Assesor Financer Europeu per EFPA (EFA) i la seva vida professional ha estat sempre lligada a les finances. He treballat com a consultor i assessor financer de negocis per a CIDEM-Generalitat de Catalunya i Barcelona Activa i posteriorment com a assessor privat. En té una experiència de 25 anys com a assessor i coach financer d’empreses, autònoms i famílies amb dues empreses (sector distribució i lloguer de sales) i com a freelance assessor en planificació d’inversions i passius.

    “Atrapa els diners”

    El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

    Este libro aún no tiene reseñas.