• img-book

    Joana Barbany i Freixa

Rehumanitzant la tecnologia

Facilitant l’equilibri entre productivitat, salut i felicitat.

Autor:

Joana Barbany i Freixa

Rehumanitzant la tecnologia aborda l’impacte de la tecnologia i la revolució digital en les persones, l’empresa i la societat, destacant tant els seus avantatges com els seus desafiaments. La tecnologia pot acostar a les persones, facilitar tasques quotidianes com comprar o estudiar, i incrementar la productivitat de les empreses, però també pot tenir conseqüències negatives en la salut i la felicitat de les persones. La revolució digital i la tecnologia tenen un impacte transformador: ha canviat la forma en què vivim, ha generat un canvi disruptiu en l’economia, les persones i la societat. I és necessari ara més que mai, humanitzar les relacions i promoure un enfocament més equilibrat i conscient de la tecnologia per a aconseguir una societat més justa i feliç.

En aquest context de transformació digital constant des de principis del segle XXI, sorgeixen nous dispositius més potents i fàcils d’usar, connexions més ràpides i continguts més captivadors. D’una banda, l’ús excessiu de dispositius i la hiperconexió poden portar a problemes d’addicció i afectar negativament la salut mental i física. També s’observa un augment en els nivells d’infelicitat, i l’impacte negatiu de la digitalització en la societat.

D’altra banda, la tecnologia ben gestionada pot augmentar la felicitat i facilitar la connexió entre persones. Pot ajudar a estalviar temps i gestionar més i millor segons quin aspecte del nostre dia a dia, i pot automatitzar processos mentre posa en valor el talent de les persones. És necessari trobar un equilibri entre el món digital i el món real, amb especial atenció a la nostraalimentació, el nostre descans, la nostra activitat física i la nostra socialització. Prendre consciència de les nostres accions i consums, tant físics com digitals, aspectes fonamentals per a viure una vida saludable i sostenible en tots els aspectes.

 

Compra y descarga el libro “Rehumanitzant la tecnologia” de Joana Barbany en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

Detalle del libro "Rehumanitzant la tecnologia"

ISBN: 9788419841988
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2024
Page Count: 184
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

    Joana Barbany i Freixa es licenciada en Periodismo y diplomada en Ciencias Empresariales. Máster por la UPF-BSM, ha  cursado programas de liderazgo en IESE y ESADE. Experta en la definición de estrategias clave para el sector empresarial en el ámbito digital, como Directora General del departamento de Políticas Digitales de la Generalitat de Cataluña lideró políticas públicas destinadas a promover la innovación tecnológica de las corporaciones y la educación digital de las personas. Actualmente es Directora de desarrollo de negocio en Technology by Pagegroup. También ejerce de consultora y asesora experta en temas relacionados con el impacto de la tecnología y los ESG colaborando como advisor en Roca Salvatella, y como mentora en Ship2B y en AticcoLab. Es miembro del Patronato de Firtedu y embajadora de la red internacional Women in Tech en Barcelona. © @lisapram_

    “Rehumanitzant la tecnologia”

    El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

    Este libro aún no tiene reseñas.