Inicio > Publicalis > Libros prácticos > Tarannà emprenedor
 • img-book

  Lluís Feliu

Tarannà emprenedor

Un altre llibre de màrqueting, però diferent i per a tots els públics

Autor:

Lluís Feliu

Lluís Feliu a Tarannà emprenedor ens dibuixa una base del màrqueting a l’abast de tothom amb l’objectiu d’aprendre a aplicar tècniques de comunicació i de màrqueting al món real, en qualsevol situació, ja sigui professional o personal. Aquest aterratge el fa mitjançant projectes que ha viscut en primera persona, amb la aplicació d’estratègies de màrqueting, a vegades de forma innata, altres de forma premeditada, que les ha après de la seva experiència com a director d’una agència de màrqueting i com professor de la matèria.

«El màrqueting és una manera de percebre el món i les seves oportunitats, de projectar els valors personals de bonhomia, generositat i responsabilitat, de repartir felicitat de moltes maneres (mitjançant tangibles o intangibles), de sorprendre, de fidelitzar (el desitjat engagement), d’adaptarse al moment, de cercar oportunitats, de vincular idees, de ser límbics o reptilians, o d’esprémer el còrtex. El màrqueting és una manera de viure. I en aquest llibre, valent i sincer, hi trobareu experiències i exemples de fer-ho amb il·lusió i sentit positiu», es menciona al pròleg d’aquesta obra.

Lluís Feliu és doctor en màrqueting i comunicació empresarial per la Universitat Abat Oliba CEU, és llicenciat en periodisme per la Universitat Ramon Llull (Facultat de comunicació Blanquerna), màster executiu en comunicació empresarial per EADA Business School i s’ha format en estratègia, processos i retorn de la inversió de màrqueting digital a l’IESE Business School. A més, és professor universitari, emprenedor i fundador de l’agència de comunicació i màrqueting
edeon.net. Com a consultor de comunicació empresarial i màrqueting ha ajudat a associacions, partits polítics i petites i mitjanes empreses d’arreu del territori català. En Lluís és un apassionat de l’atletisme, de la comunicació, el màrqueting de continguts i l’emprenedoria, passions que intenta viure amb intensitat.

 

Compra i descarrega el llibbre “Tarannà emprenedor” en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

Detalle del libro "Tarannà emprenedor"

ISBN: 9788412283495
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2023
Page Count: 120
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Lluís Feliu és doctor en màrqueting i comunicació empresarial per la Universitat Abat Oliba CEU, és llicenciat en periodisme per la Universitat Ramon Llull (Facultat de comunicació Blanquerna), màster executiu en comunicació empresarial per EADA Business School i s’ha format en estratègia, processos i retorn de la inversió de màrqueting digital a l’IESE Business School. A més, és professor universitari, emprenedor i fundador de l’agència de comunicació i màrqueting edeon.net. Com a consultor de comunicació empresarial i màrqueting ha ajudat a associacions, partits polítics i petites i mitjanes empreses d’arreu del territori català. En Lluís és un apassionat de l’atletisme, de la comunicació, el màrqueting de continguts i l’emprenedoria, passions que intenta viure amb intensitat.

  “Tarannà emprenedor”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.