Inicio > Libros de empresa y negocios > Finanzas empresariales > Valoració i compravenda d’empreses
 • img-book

  Oriol Amat

Valoració i compravenda d’empreses

Autor:

Oriol Amat

Claus per valorar i gestionar la compravenda d’empreses (amb casos pràctics)

La valoració d’una empresa és una matèria amb moltes implicacions, ja que depèn de les característiques de la companyia: sector d’activitat, directius, empleats, moment econòmic, qui desitja conèixer el valor… Tot i que es practica des de fa anys, són molt freqüents els errors en els informes de valoració per un mal ús de les tècniques o males interpretacions.
Aquesta guia pràctica ensenya als interessats en la compravenda i la valoració d’empreses les tècniques i els conceptes clau per fer-ho correctament, des de l’anàlisi inicial fins al contracte de compravenda, passant per la auditoria preventiva. Un llibre amè amb un aparell matemàtic reduït al mínim i multitud d’exemples, casos i anècdotes reals per fer més assequibles conceptes de difícil comprensió.

 

 

Amb el suport del Departament de Cultura

Detalle del libro "Valoració i compravenda d’empreses"

ISBN: 9788417209483
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2019
Page Count: 344
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Oriol Amat es catedrático de Economía Financiera y Contabilidad de la Universitat Pompeu Fabra. Es autor de diversos libros de contabilidad y finanzas, algunos de los cuales han sido traducidos a varios idiomas. Ha sido Decano del Colegio de Economistas de Cataluña, Decano de la UPF Barcelona School of Management, Rector de la Universitat Pompeu Fabra, Presidente de ACCID y del Registro de Expertos Contables de España (CGE-ICJCC), así como miembro del Consejo de la CNMV.

  “Valoració i compravenda d’empreses”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.