Inicio > Publicalis > Ensayo > Les males pràctiques en política
 • img-book

  Joan Bonals

Les males pràctiques en política

Un llibre pensat per fer de la política una pràctica més honesta.

Autor:

Joan Bonals

El títol del llibre mostra de manera clara la intencionalitat de lʼautor: fer visibles les pràctiques èticament reprovables de molts líders polítics i dels partits que representen. Fer-les visibles, denunciar-les i proposar un procés educatiu de la ciutadania, també dels mateixos polítics, per posar-hi fre, tot i saber que aquest és un objectiu complex, si bé clarament necessari i, fins a cert punt, factible.

Compra y descarga el libro “Les males pràctiques en política” en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

9,99 € |

Comprar libro en e-book

9,99 € |

Comprar libro en e-book

Detalle del libro "Les males pràctiques en política"

ISBN: 9788412645620
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2023
Page Count:
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Joan Bonals és psicòleg i doctor en Filosofia. Autor o coautor de setze llibres, publicats en diverses llengües. Actualment treballa en lʼeducació per al desenvolupament humà i en la millora de la competència social i ciutadana. Ha impartit formació en diversos països d’Europa, Àfrica i Amèrica Llatina. [email protected]

  “Les males pràctiques en política”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.