Inicio > Publicalis > Narrativa > Amb cor de dona
 • img-book

  Elvira Moreno

Amb cor de dona

Autor:

Elvira Moreno

Aquest llibre és un recull d’històries, de diferent pes i llargada, teixides al llarg d’estones robades a la feina o al descans. Totes tracten de l’univers de la dona i ella n‘és la protagonista indiscutible. Totes són fictícies, però podrien perfectament ser verídiques. De fet, la majoria estan inspirades en vides reals, algunes molt llunyanes i d’altres, en canvi, molt properes. És un llibre per a les dones i per a tots aquells que les estimen, les valoren i les acompanyen en el seu caminar.
La majoria de relats estan tractats amb una gran dosi de sensibilitat i tendresa. Alguns sobten per la seva força i contundència i d’altres mostren una punta d’ironia i d’humor. Alguns caminen amb pas més lent, però d’altres passen gairebé volant. Tots estan pensats i escrits des del cor d’una dona que des de petita volia ja contar històries a tot aquell que volgués escoltar-la i ara, per fi, us les pot oferir com un regal perquè les passegeu tant com pugueu. Feu-les córrer, que no s’aturin!

7,99 € |

Comprar libro en e-book

7,99 € |

Comprar libro en e-book

ISBN: 9788412283457
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2021
Page Count: 120
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  L’Elvira Moreno (1971) viu a Tremp (Pallars Jussà). És diplomada en traducció i interpretació i té formació musical reglada.Treballa com a professora de llengües i música amb infants, adolescents i gent gran des de fa 25 anys. Mare de tres nenes i lectora incansable des de temps immemorials, s’ha interessat sempre pel món de les lletres i de la literatura. Des de ben petita no ha deixat mai d’escriure. Quan feia redaccions a l’escola, el professorat es pensava que li feien els pares, res més lluny de la realitat! Fa uns quants anys ha tornat a explorar l’univers de l’escriptura i ha format part de diversos projectes (biblioteca escolar, conta-contes, tallers de poesia, etc.). També ha participat en un sarpat de concursos literaris amb els seus escrits, alguns dels quals han estat finalistes o guanyadors. Amb cor de dona és el primer llibre que publica, de bracet amb les il·lustracions poderoses que acompanyen els seus relats, esgarrapades a dues dones de generacions diferents, però amb valors comuns i amb un vincle tan potent com és el de pertànyer a la mateixa família.

  “Amb cor de dona”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.