Inicio > Publicalis > Novela > Proposicions desestimades
 • img-book

  Xavier Salas Martin

Proposicions desestimades

Autor:

Xavier Salas Martin

Aquesta novel·la ens presenta el cas d’una promoció urbanística especulativa al cor de la Costa Brava, més representativa de temps pretèrits que de l’actualitat. Tot plegat a l’aixopluc d’un projecte cridat a ser un fastuós prodigi que posarà Catalunya al centre de l’univers, però amb un rerefons de pura corrupció. Escrita a la manera de sàtira, veurem una galeria de personatges pintorescos: polítics, advocats, banquers, empresaris, periodistes, sicaris… a través del seu dia a dia, ens aproparem a una societat calcada a l’actual. En aquesta novel·la tan divertida com àcida, tan absurda com detonant, no trobarem cap personatge que no actuï guiat pel mateix objectiu: el lucre econòmic, l’ètica interessada, el vici de la mentida i la manca de qualsevol escrúpol. El lector s’adonarà que en aquesta història contemporània la línia que separa la ficció de la realitat és sovint inexistent.

Detalle del libro "Proposicions desestimades"

ISBN: 9788412645682
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2024
Page Count: 324
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Xavier Salas Martin és Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona l’any 1995, especialitat en dret urbanístic. Màster en Gestió Urbanística per la Universitat Politècnica de Catalunya, ha impartit classes de la seva especialització en els cursos destinats a l’efecte pel Col·legi d’Advocats de Barcelona.

  “Proposicions desestimades”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.