Inicio > Libros para vivir mejor > Desarrollo personal > Parlant la gent s’entén (o no!)
 • img-book

  Lluís Casado

Parlant la gent s’entén (o no!)

Secrets per a una comunicació assertiva, saludable i afectiva.

Autor:

Lluís Casado

D’entre els grans secrets que amaga Parlant la gent s’entén (o no!) es troben els 5 principis relacionals més importants (com la impossibilitat de no comunicar-se o que les relacions són com ponts per on circulen pensaments i emocions), les 5 habilitats relacionals bàsiques (com l’art de preguntar o el valor de demanar) i eines per gestionar converses difícils (com clarificar una situació o posar-se a la pell de l’altre).

El llibre inclou uns principis relacionals que estan presents en tota relació i té present que hi ha un ecosistema social i cultural en el que es desenvolupen més fàcilment certs tipus de relacions que d’altres i que condicionen quina mena d’habilitats relacionals caldrà entrenar. El que estem dient, per exemple, és que les mateixes eines que poden resultar oportunes i eficaces en un entorn laboral poden no ser-ho en un
entorn de parella, o a l’inrevés. Cada ecosistema té les seves regles i permet cert tipus de relació i penalitza d’altres. Evidentment hi ha formes relacionals clarament negatives, però més enllà dels extrems cal considerar no només la relació sinó on i quan es produeix.

Aquest llibre parla de relacions, de la seva importància i de com podem provar de redreçar-les quan no acaben de funcionar. Fins i tot parla de què podem fer davant de relacions que són clarament conflictives. No és
un llibre només per a professionals, sinó que pretén ser d’utilitat per a totes aquelles persones que senten que les seves relacions (personals, socials, professionals) no acaben de rutllar com voldrien. Totes les tècniques i mètodes que es presenten han estat provats per l’autor en la seva pràctica professional com a psicòleg, tant en intervencions en entorns organitzacionals com clínics. Això no en garanteix l’eficàcia, però sí ens diu que han demostrat ser útils en moltes ocasions. També vull destacar que totes les “històries de la vida quotidiana” que apareixen com a il·lustració són reals, si bé resumides, i de vegades una mica desfigurades».

Compra i descarrega el llibre “Parlant la gent s’entén (o no!)” en ebook a AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

Detalle del libro "Parlant la gent s’entén (o no!)"

ISBN: 9788419870469
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2024
Page Count: 152
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Lluís Casado es Licenciado en Psicología y Ciencias Económicas. Ha trabajado como consultor especializado en comportamiento organizacional, así como en diversos puestos del sector privado y la Administración Pública. Es autor de varios libros y artículos sobre desarrollo de organizaciones, como El mapa del conflicto, publicado en Profit Editorial. Lluís Casado és llicenciat en Psicologia i Ciències Econòmiques. Ha treballat com a consultor especialitzat en comportament organitzacional, així com en diversos llocs del sector privat i l’Administració Pública. És autor de diversos llibres i articles sobre desenvolupament d’organitzacions, com El mapa del conflicto, publicat a Profit Editorial.

  “Parlant la gent s’entén (o no!)”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.