• img-book

  Oriol López Villena

Creix i prospera

Autor:

Oriol López Villena

Sigues proactiu: aposta per l’estratègia, el talent i l’acció

El creixement és una de les mostres més clares de l’èxit d’una organització i les empreses «gasela» són aquelles que aconsegueixen unes altes cotes de creixement sostingut al llarg dels anys. Aquestes empreses generen molta més ocupació que la resta i proporcionen uns rendiments elevats als seus accionistes. Els principals factors que expliquen el seu èxit són l’obtenció d’uns avantatges competitius basats en l’aposta pels recursos humans, la innovació, la internacionalització, l’excel·lència en els processos i una política financera conservadora, entre d’altres.
Oriol López porta al terreny de joc aquests comportaments que les fan especials, perquè qualsevol empresa pugui accelerar el seu creixement i convertir-se en «gasela», de la mà de factors com l’estratègia, el talent, les finances, la innovació, les operacions, el màrqueting o la successió, entre d’altres. Tant per als que dirigeixen un negoci petit com per als que estan en una fase de creixement sostingut, aquest llibre mostra quins són els propers passos a donar, ja siguin dirigits a augmentar la facturació o a fer el negoci menys depenent de l’emprenedor i, per tant, més valuós i preparat per al creixement exponencial i la successió.

ISBN: 9788417209551
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2019
Page Count: 208
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Oriol López Villena es economista, asesor fiscal y auditor de cuentas. Ha ejercido durante más de 23 años como asesor de empresas y ha sido nombrado como uno de los 70 asesores más inspiradores del mundo (el único de España). 
   
  Oriol López Villena és economista, assessor fiscal i auditor de comptes. Ha exercit durant més de 23 anys com a assessor d’empreses i ha estat nomenat com un dels 70 assessors més inspiradors del món (l’únic d’Espanya).

  “Creix i prospera”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.