• img-book

  Virginie R., Nekane U.,

Dietox

Fes un reset al teu cos

Autores:

Virginie R.

,

Nekane U.

Un llibre que t’ofereix un pla fàcil, divertit i còmode per portar 
un estil de vida saludable
Aquest no és un llibre més sobre alimentació saludable, no repetirem tot allò que ja saps, ni et tractarem com si fos fàcil resistir-se a les temptacions. Pecar de tant en tant és normal (som humans!), però quan ens donem una alegria, després cal ser responsables i hem de fer un reset al nostre cos. Dietox t’ofereix un pla per poder compensar els excessos del cap de setmana (no som perfectes!), per marcar l’inici d’un estil de vida saludable (el dia zero és molt important!), per estar apunt abans d’un esdeveniment o de les vacances (cal recarregar-se d’energia) o per perdre pes (qui no vol treure’s de sobre algun quilet de tant en tant).
Sabem que menjar sa cada dia sense excepcions és difícil i estressant alhora. Dietoxés un pla fàcil, divertit, còmode i saludable, que ha ajudat ja a milers de persones per tot el món a fer un reset al seu cos. Apunta’t a un nou estil de vida que va més enllà de l’aspecte físic.
  Amb el suport del Departament de Cultura
6,99 € |

Comprar libro en e-book

6,99 € |

Comprar libro en e-book

ISBN: 9788497358453
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 02/05/2016
Page Count: 160
Dimensiones: 13,5 x 21,5 cm

  Virginie Rogé. Al meu Instagram em defineixo com a “Life Lover”. Visc molt intensament i feliç, i estic convençuda que cadascú pot ser i fer tot allò que es proposa. Vaig iniciar l’aventura Dietox fa 3 anys després de viure a Nova York i finalitzar el meu MBA a l’IESE. 
   Nekane Ullán. Una de las citacions que em defineix millor és aquesta de Louise Hay: “Estic a favor de tot allò que millori la qualitat de la meva vida. 

   “Dietox”

   El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

   Este libro aún no tiene reseñas.