Inicio > Libros para vivir mejor > Alimentación > Compra bé, menja millor
 • img-book

  Àlex Yáñez de la Cal

Compra bé, menja millor

La teva salut comença a la cistella de la compra!

Autor:

Àlex Yáñez de la Cal

Compra bé, menja millor et descobreix l’art de comprar aliments amb criteri i una garantia absoluta, un procés cada vegada més necessari davant l’allau d’additius amb què la indústria alimentària inunda la majoria de productes. En aquestes pàgines aprendràs a llegir amb seguretat les etiquetes dels productes, a saber quina classe d’additius és essencial que evitis, quines aplicacions pots utilitzar per fer la compra i un niu de consells a tenir presents a l’hora d’anar a comprar productes com el peix i el marisc, la carn, els embotits, la fruita i la verdura, o fins i tot l’aigua!

Amb Compra bé, menja millor no només adquiriràs coneixement, també ompliràs de salut el teu rebost i la teva vida. Descobreix com pots triar productes que no només satisfacin les teves papil·les gustatives, sinó que també millorin la teva salut i la del planeta. Prepara’t per transformar la teva experiència de compra i nodrir el teu cos amb confiança i total garantia!

Àlex Yáñez de la Cal és un reputat nutricionista que s’ha recorregut els passadissos de més de 30 cadenes de supermercats per analitzar-ne tots els productes. De tot aquest treball de recerca, sempre referendat per l’evidència científica, neix aquest llibre, una guia ja del tot imprescindible per aprendre a comprar aliments amb la informació més actualitzada i contrastada. Aprèn a omplir la cistella de la teva compra amb criteri!

«Abans de començar, et vull donar les gràcies […] per haver confiat en mi per aprendre a fer una cosa tan senzilla, i alhora tan complicada, com és fer la compra. Gràcies, doncs, per creure, com jo, que comprar millor és cuidar la teva salut. I també et vull donar l’enhorabona, perquè estàs invertint el teu temps en salut i a cuidar-te. Sabem que el temps és un dels béns més escassos de la nostra societat, per això t’animo a utilitzar-lo bé llegint aquest llibre, perquè, un cop tinguis interioritzats tots els consells que t’hi donaré, la teva compra serà més simple, més sàvia, més sana i més efectiva. Ja saps que els grans canvis comencen amb petits passos. Tu acabes de fer un primer pas, ferm i essencial, per cuidar millor la teva salut; i no tothom està disposat a donar-lo.

Enhorabona!»

Compra y descarga el libro “Compra bé, menja millor” en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

Detalle del libro "Compra bé, menja millor"

ISBN: 9788419870506
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2024
Page Count: 152
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Desde muy pequeño, el Dr. Alexandre Yáñez de la Cal (Sant Pere de Ribes) es un fanático del mundo de la salud y del deporte. Licenciado y doctor cum laude en Ciencias de la Actividad Física y el Deporte, también ha cursado el posgrado en Psiconeuroinmunoendocrinología (PNIE), el máster en Actividad Motriz y Educación, el máster internacional en Nutrición Clínica, el máster internacional en Nutrición Deportiva y es estudiante de último año del grado de Dietética y Nutrición Humana. A la vez, pertenece al grupo SAFE de investigación universitaria y es autor de múltiples artículos científicos que ha publicado en varias revistas o presentado en distintos congresos de prestigio. Des de ben petit, el Dr. Alexandre Yáñez de la Cal és un fanàtic del món de la salut i de l’esport. Llicenciat i doctor cum laude en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, també ha cursat el postgrau en psiconeuroimmunoendocrinologia (PNIE), el màster en Activitat Motriu i Educació, el màster internacional en Nutrició Clínica, el màster internacional en Nutrició Esportiva i s’ha graduat en Dietètica i Nutrició Humana. Alhora, pertany al grup SAFE de recerca universitària i és autor de múltiples articles científics que ha publicat en diverses revistes i presentat en diferents congressos de prestigi. Aquest és el seu segon llibre, després de l’èxit de Los 100 mejores suplementos y alimentos que cambiarán tu vida, també publicat a Amat Editorial.  

  “Compra bé, menja millor”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.