Inicio > Libros para vivir mejor > Alimentación > De la cuina a la taula en 10 minuts
 • img-book

  FUNDACIÓ ALÍCIA

De la cuina a la taula en 10 minuts

35 receptes creades amb la Fundació Alícia

Autor:

FUNDACIÓ ALÍCIA

 

 

Fàcils i ràpides receptes explicades i il•lustrades, pas a pas, per a cuinar amb microones. Innovaràs en el teu menú diari i milloraràs les teves habilitats de cuina i la teva alimentació.Conèixer millor quins son els elements necessaris per seguir una alimentació equilibrada i quin és el seu temps de preparació ha estat el punt de partida d’aquest llibre de 35 receptes per a microones desenvolupades juntament amb Fundació Alícia. Receptes que prepararàs en només 10 minuts i en 3 passos i amb les que a més a més podràs conèixer consells necessaris per millorar el resultat dels seus plats. Recomanat per a tots aquells que vulguin estalviar temps a la cuina sense renunciar a cuinar plats deliciosos i sans.

 • Per a la preparació de les receptes, s’ha comptat amb els millors cuiners, químics, tecnòlegs d’aliments, nutricionistes i dissenyadors.
 • Inclou il•lustracions i fotografies que expliquen gràficament la elaboració de les receptes.
 • Receptes amb ingredients que trobes a la cantonada de casa.
 • Les 35 receptes son fàcils i molt ràpides de cuinar.
 • Ferran Adrià és col•laborador de la Fundació Alícia, fundació dedicada a la innovació tecnològica en la cuina i que treballa per ser un referent dins l’àmbit de la investigació aplicada a la cuina.
Detalle del libro "De la cuina a la taula en 10 minuts"

ISBN: 9788497356701
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 01/11/2012
Page Count: 96
Dimensiones: 17 x 21 cm

  FUNDACIÓ ALÍCIA. Alícia, Ali-mentació i cièn-cia, és una fundació privada sense ànim de lucre, a més d’un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica a la cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari i gastronòmic.

  “De la cuina a la taula en 10 minuts”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.