Inicio > Libros para vivir mejor > Alimentación > Cuina sana amb el mètode del plat
 • img-book

  FUNDACIÓ ALÍCIA

Cuina sana amb el mètode del plat

Receptes creades per la Fundació Alícia

Autor:

FUNDACIÓ ALÍCIA

Tot el que necessites menjar en un sol plat. Un mètode
pràctic i deliciós per a una alimentació equilibrada
El mètode del plat és una tècnica que utilitza el plat com a eina de mesura per garantir una alimentació sana i equilibrada, d’una manera pràctica i senzilla. Aquest sistema assegura que els nostres àpats continguin sempre una representació adequada de verdures i hortalisses, farinacis i aliments proteics sense haver de pesar-los, només tenint en compte les necessitats de qui els ha de menjar i disposant-los en un plat abans de cuinar-los.
Sovint relacionem l’alimentació equilibrada amb seguir unes pautes dietètiques estrictes, eliminar certs aliments o controlar minuciosament les quantitats que ingerim, quan en realitat hi ha mètodes que ens faciliten aquesta tasca. Seguir una alimentació equilibrada, variada i saludable ens ajuda a mantenir un estat de salut òptim i representa una estratègia imprescindible per a la prevenció de malalties. Gaudir del menjar i mantenir una alimentació saludable és possible!
 
 Amb el suport del Departament de Cultura
4,99 € |

Comprar libro en e-book

4,99 € |

Comprar libro en e-book

Detalle del libro "Cuina sana amb el mètode del plat"

ISBN: 9788497358866
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 07/11/2016
Page Count: 112
Dimensiones: 17 x 21 cm

  FUNDACIÓ ALÍCIA. Alícia, Ali-mentació i cièn-cia, és una fundació privada sense ànim de lucre, a més d’un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica a la cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari i gastronòmic.

  “Cuina sana amb el mètode del plat”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.