• img-book

    FUNDACIÓ ALÍCIA

Cuina sana amb el mètode del plat

Receptes creades per la Fundació Alícia Autor: FUNDACIÓ ALÍCIA
Tot el que necessites menjar en un sol plat. Un mètode
pràctic i deliciós per a una alimentació equilibrada
El mètode del plat és una tècnica que utilitza el plat com a eina de mesura per garantir una alimentació sana i equilibrada, d’una manera pràctica i senzilla. Aquest sistema assegura que els nostres àpats continguin sempre una representació adequada de verdures i hortalisses, farinacis i aliments proteics sense haver de pesar-los, només tenint en compte les necessitats de qui els ha de menjar i disposant-los en un plat abans de cuinar-los.
Sovint relacionem l’alimentació equilibrada amb seguir unes pautes dietètiques estrictes, eliminar certs aliments o controlar minuciosament les quantitats que ingerim, quan en realitat hi ha mètodes que ens faciliten aquesta tasca. Seguir una alimentació equilibrada, variada i saludable ens ajuda a mantenir un estat de salut òptim i representa una estratègia imprescindible per a la prevenció de malalties. Gaudir del menjar i mantenir una alimentació saludable és possible!
 
 Amb el suport del Departament de Cultura
11,95 
4,99 € | e-book

ISBN: 9788497358866
Encuadernacion: Rústica
Fecha de Publicacion: 07/11/2016
Número de páginas: 112
Dimensiones: 17 x 21 cm

FUNDACIÓ ALÍCIA. Alícia, Ali-mentació i cièn-cia, és una fundació privada sense ànim de lucre, a més d’un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica a la cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari i gastronòmic.

“Cuina sana amb el mètode del plat”

Este libro aún no tiene reseñas.