• img-book

  Pilar Lloret, Oriol Amat,

Avançant

Claus per sobreviure i créixer

Autores:

Pilar Lloret

,

Oriol Amat

Llibre d’empresa que comparteix les estratègies i les tàctiques que expliquen l’èxit de les empreses que aconsegueixen generar més riquesa.
No és fàcil crear una empresa, i menys encara aconseguir que sobrevisqui i creixi a mesura que passen els anys. Per avançar, les empreses han d’anar prenent decisions que els permetin trobar i ampliar el seu lloc al mercat. Aquestes decisions son com una partida d’escacs en la que el moviment estratègic de cada una de les peces, així com la jugada del contrincant et pot portar a guanyar o a perdre; o el seu equivalent dins el món de l’empresa, mantenir-se a dins del mercat i obtenir beneficis; o desaparèixer. L’objectiu principal d’aquest llibre és exposar factors clau que afavoreixen a que l’èxit es mantingui al llarg dels anys.
 • Exposa bones pràctiques en relació a l’equip humà de l’empresa, disseny i millora del model de negoci.
 • Mostra les principals causes de fracàs empresarial.
 • S’inclouen casos pràctics d’empreses de diferents sectors en la major part dels temes tractats per tal de poder visualitzar millor les propostes de millora que es realitzen.
   Amb el suport del Departament de Cultura
6,99 € |

Comprar libro en e-book

6,99 € |

Comprar libro en e-book

ISBN: 9788415735922
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 01/01/2014
Page Count: 208
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Pilar Lloret es economista, especializada en análisis de empresas y de riesgos. Es profesora de diversas escuelas de negocios.
   Oriol Amat es catedrático de Economía Financiera y Contabilidad de la Universitat Pompeu Fabra. Es autor de diversos libros de contabilidad y finanzas, algunos de los cuales han sido traducidos a varios idiomas. Ha sido Decano del Colegio de Economistas de Cataluña, Decano de la UPF Barcelona School of Management, Rector de la Universitat Pompeu Fabra, Presidente de ACCID y del Registro de Expertos Contables de España (CGE-ICJCC), así como miembro del Consejo de la CNMV.

   “Avançant”

   El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

   Este libro aún no tiene reseñas.