• img-book

    Jordi Castilló Carretero

Tres petits mons

El batec natural de la Conca de Tremp.

Autor:

Jordi Castilló Carretero

Aquest llibre és una invitació a caminar de forma conscient per la Conca de Tremp; a emocionar-nos de nou amb les petites coses del nostre entorn més proper, des del detall més minúscul fins a l’espai natural més impressionant; a escoltar de nou el batec de l’Univers, de la VIDA, mentre sentim el seu llenguatge: l’aigua saltant en un barranc, la llum i el vent a través de les capçades dels arbres, el cant dels ocells, dels grills o les granotes, el crepitar de la neu a les branques inclinades pel seu pes o del foc en una tarda d’hivern. El procés d’elaboració d’aquest llibre, amb sortides de camp, entrevistes i documentació ha estat una aventura increïble, un descobriment continu de moltes facetes desconegudes d’espais o temàtiques que sempre he tingut al costat, i que fins ara no havia pogut desxifrar. Espero que llegint-lo, tinguis aquesta mateixa sensació, i t’ompli
de curiositat per saber més coses dels nostres espais naturals i del què hi hem fet els humans al llarg de la història. Si vols visitar els espais on transcorren les aventures del llibre, pots entrar a la pàgina web de turisme del Consell Comarcal del Pallars Jussà, on trobaràs més informació sobre itineraris i activitats: www.pallarsjussa.net.

Compra y descarga el libro “Tres petits mons” en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

Detalle del libro "Tres petits mons"

ISBN: 9788419841605
Encuadernacion: Dura
Publish Date: 2024
Page Count: 224
Dimensiones: 19 x 24 cm

    Jordi Castilló Carretero és enginyer de forests i màster en Protecció Civil. Naturalista de vocació, des del 1998 exerceix de tècnic de projectes ambientals al Pirineu, ja sigui per compte propi o per empreses, administracions o entitats. Impulsor i activista de diferents ONG ambientalistes al Pirineu, des del 2018 treballa com a tècnic de protecció civil i medi ambient al Consell Comarcal del Pallars Jussà.

    “Tres petits mons”

    El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

    Este libro aún no tiene reseñas.