Inicio > Libros de empresa y negocios > Control y contabilidad de gestión > Prevenció i detecció del frau en l’empresa
 • img-book

  ACCID

Prevenció i detecció del frau en l’empresa

Autor:

ACCID

Els fraus costen molts diners a les empreses i tenen altres conseqüències negatives com l’impacte negatiu en la imatge de l’empresa.
L’origen del frau està relacionat amb factors com l’entorn econòmic, la pressió pels resultats, l’enriquiment, el desig de venjança a costa de l’organització i l’oportunitat que es presenta per febleses de l’entorn de control i molts altres factors.
Aquesta monografia inclou diversos capítols que permeten conèixer millor els factors que incideixen en l’existència de frau en les empreses. Per això, es descriuen les motivacions i el perfil defraudador, així com les diferents eines i mecanismes que existeixen a nivell intern i extern per la detecció i control del frau. Un altre aspecte tractat són les recents innovacions jurídiques adoptades que tracten d’esmenar les deficiències que poguessin existir. També s’inclouen casos pràctics.
Amb aquesta obra es pretén contribuir a la divulgació dels mecanismes de prevenció, control i detecció del frau, ja que és un fenomen que desgraciadament es troba en un moment de plena actualitat i proliferació.

Compra y descarga el libro “Prevenció i detecció del frau en l’empresa” en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

Detalle del libro "Prevenció i detecció del frau en l’empresa"

ISBN: 9788416904051
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2023
Page Count: 256
Dimensiones: 23x16,5 cm

  ACCID es una asociación que nació como nexo de unión de profesionales y académicos que trabajan en Cataluña en el ámbito de la contabilidad. Cuenta con más de 11.000 socios y su actual presidente es Daniel Faura y su vicepresidente primero Oriol Amat.

  “Prevenció i detecció del frau en l’empresa”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.