• img-book

    Joana Frigolé

Posa llum a la teva vida

15,3 x 23 Autor: Joana Frigolé
Dissenya les teves emocions i les teves converses
 
Actues sovint des del paper de víctima? Els teus pensaments estan tenyits per la negativitat? O potser et domina la tristesa, la por o la ràbia per esdeveniments del passat? Posant en joc tres elements bàsics (creences, emocions i accions) i una metodologia de reconeguda efectivitat, redescobriràs les teves emocions i creences, i les transformaràs en altres més positives que et conduiran a noves habilitats.
Endinsa’t al camí de la transformació emocional i allibera’t del mal hàbit d’enfosquir la teva vida i boicotejar la teva felicitat.
Dóna llum a la teva vida i il·lumina també als altres, ja sigui parella, família, amics o companys, gaudint de relacions llargues i satisfactòries. Benvingut a l’apassionant viatge del creixement personal!
18,95 
8,99 € | e-book

ISBN: 9788417208028
Fecha de Publicacion: 2018
Número de páginas: 304

Joana Frigolé és llicenciada en Psicologia per la UAB i coach certificada per ICF (Internacional Coach Federation) a nivell PCC. S’ha format a l’Escola Europea de Coaching, en patrons emocionals pel mètode Alba Emoting, en Coaching Transformacional per l’Institut Gestalt i en Transformació Relacional per l’Institut Relacional. Frigolé ha treballat durant més de 25 anys en aquest àmbit, col·laborant amb organitzacions públiques i privades de diferents sectors. Actualment fa coaching a nivell individual i per a grups, imparteix conferències i col·labora en diverses publicacions digitals, ràdio i televisió.

“Posa llum a la teva vida”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.