• img-book

    Joana Frigolé

Posa llum a la teva vida

15,3 x 23 Autor: Joana Frigolé
Dissenya les teves emocions i les teves converses
 
Actues sovint des del paper de víctima? Els teus pensaments estan tenyits per la negativitat? O potser et domina la tristesa, la por o la ràbia per esdeveniments del passat? Posant en joc tres elements bàsics (creences, emocions i accions) i una metodologia de reconeguda efectivitat, redescobriràs les teves emocions i creences, i les transformaràs en altres més positives que et conduiran a noves habilitats.
Endinsa’t al camí de la transformació emocional i allibera’t del mal hàbit d’enfosquir la teva vida i boicotejar la teva felicitat.
Dóna llum a la teva vida i il·lumina també als altres, ja sigui parella, família, amics o companys, gaudint de relacions llargues i satisfactòries. Benvingut a l’apassionant viatge del creixement personal!
18,95 
8,99 € | e-book

ISBN: 9788417208028
Fecha de Publicacion: 2018
Número de páginas: 304

Joana Frigolé és llicenciada en Psicologia per la UAB i coach certificada per ICF (Internacional Coach Federation) a nivell PCC. S’ha format a l’Escola Europea de Coaching, en patrons emocionals pel mètode Alba Emoting, en Coaching Transformacional per l’Institut Gestalt i en Transformació Relacional per l’Institut Relacional. Frigolé ha treballat durant més de 25 anys en aquest àmbit, col·laborant amb organitzacions públiques i privades de diferents sectors. Actualment fa coaching a nivell individual i per a grups, imparteix conferències i col·labora en diverses publicacions digitals, ràdio i televisió.

“Posa llum a la teva vida”

Este libro aún no tiene reseñas.