• img-book

  Allan Pease, Barbara Pease,

El llenguatge del cos

Interpreta els altres a través dels seus gestos.

Autores:

Allan Pease

,

Barbara Pease

El llenguatge del cos és més revelador que les paraules. Els gestos i les expressions de les persones ens poden mostrar emocions com inseguretat, desconfiança, decisió, hostilitat, atracció… i un ampli ventall de jocs de poder. D’altra banda, ser conscients de com pleguem els braços o les cames, com movem les mans o com fixem la mirada, per exemple, ens pot ajudar a causar una impressió positiva, tenir èxit en una entrevista de feina o seduir altres persones, per persuadir-les o per trobar la parella correcta. Descobreix què diuen els gestos de tu i dels altres, i fes-ho servir per aconseguir els teus objectius.

ELS GESTOS PARLEN, TREU-NE TOT EL PARTIT.

• Nova edició actualitzada d’un dels llibres més venuts d’Amat Editorial.
• El llibre examina en termes molt senzills tots els components del llenguatge i la gesticulació corporal.
Allan i Barbara Pease són experts reconeguts internacionalment en relacions humanes i en llenguatge corporal i autors del best seller Perquè els homes no escolten i les dones no entenen els mapes.
• A través d’aquest llibre aprendràs la manera de donar una impressió positiva en els altres.

Allan Pease, expert en llenguatge corporal, és un conferenciant d’èxit, conegut internacionalment com a Mr. Body Language. Els consells i les tècniques que ofereix en els seus llibres i seminaris són seguits per alts executius, polítics i reconeguts artistes, i els seus sistemes de comunicació i vendes han convertit petites empreses en multinacionals en temps rècord. Ha escrit set bestsellers, la majoria en col·laboració amb Barbara Pease, i ha estat entrevistat en programes de ràdio i televisió de tot el món.

Barbara Pease és coach i directora general de Pease International, empresa especialitzada en investigació i formació sobre les diferències de gènere; també es dedica a la producció de vídeos, seminaris i cursos de formació per a organitzacions públiques i privades.

 

Amb el suport del Departament de Cultura

 

 

Compra i descarrega el llibre “El llenguatge del cos” en ebookAmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

Detalle del libro "El llenguatge del cos"

ISBN: 9788419341235
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2022
Page Count: 408
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Allan Pease es conocido internacionalmente como "Mr. Body Language" desde que su libro “El lenguaje del cuerpo” logró vender millones de ejemplares y se convirtió en una biblia de la comunicación para organizaciones del mundo entero.

   

   Barbara Peace es la Consejera Delegada de Pease International, empresa que produce videos, cursos y seminarios para empresas e incluso Administraciones Públicas de todo el mundo. 

   “El llenguatge del cos”

   El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

   Este libro aún no tiene reseñas.