• img-book

    Guillem López-Casasnovas, Marc Casanova Roca,

La malaltia de la sanitat catalana: finançament i governança

Cercle de Salut

Autores:

Guillem López-Casasnovas

,

Marc Casanova Roca

Aquest estudi respon a un encàrrec del Cercle de Salut i té per objecte fer un repàs general de les fites assolides pel sistema sanitari català, les seves fortaleses i les seves debilitats, així com assenyalar el camí que encara toca fer si es volen homologar els serveis de salut catalans als d’altres països igualment desenvolupats.

6.99 € |

Comprar libro en e-book

Detalle del libro "La malaltia de la sanitat catalana: finançament i governança"

ISBN: 9788417942397
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2020
Page Count: 126
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

Guillem López-Casasnovas, llicenciat en Economia (premi Extraordinari) i en Dret per la Universitat de Barcelona, és també doctor en Economia per la Univ ersitat de York (1984). Catedràtic d'Economia a la Universitat Pompeu Fabra des de 1992, on ha estat vicerector i degà, l’ any 1996 funda i dirigeix el Centre de Recerca en Economia i Salut . Ha estat conseller de govern del Banc d'Espanya (2005-2017). És membre i col·legiat de mèrit del Col·legi d’Economistes de Catalunya, així  com membre numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya i de l’Institut d’Estudis Catalans. Fou president de l’Associació Mundial d’Economia de la Salut (IHEA) i membre de la Comissió de l'OMS per a l’Estudi de les Desigualtats en Salut
Marc Casanova i Roca és graduat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona. Investigador del Centre de Recerca en Economia i Salut (CRES) d’aquesta mateixa universitat desde l'any 2017, actualment cursa un màster en Policy Economics a la Erasmus Universiteit de Rotterdam (Holanda).

“La malaltia de la sanitat catalana: finançament i governança”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.