Inicio > Libros para vivir mejor > Publicacions en català > La malaltia de la sanitat catalana: finançament i governança
 • img-book

  Guillem López-Casasnovas, Marc Casanova Roca,

La malaltia de la sanitat catalana: finançament i governança

Cercle de Salut

Autores:

Guillem López-Casasnovas

,

Marc Casanova Roca

Aquest estudi respon a un encàrrec del Cercle de Salut i té per objecte fer un repàs general de les fites assolides pel sistema sanitari català, les seves fortaleses i les seves debilitats, així com assenyalar el camí que encara toca fer si es volen homologar els serveis de salut catalans als d’altres països igualment desenvolupats.

Detalle del libro "La malaltia de la sanitat catalana: finançament i governança"

ISBN: 9788417942397
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2020
Page Count: 126
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

  Guillem López-Casasnovas, llicenciat en Economia (premi Extraordinari) i en Dret per la Universitat de Barcelona, és també doctor en Economia per la Univ ersitat de York (1984). Catedràtic d'Economia a la Universitat Pompeu Fabra des de 1992, on ha estat vicerector i degà, l’ any 1996 funda i dirigeix el Centre de Recerca en Economia i Salut . Ha estat conseller de govern del Banc d'Espanya (2005-2017). És membre i col·legiat de mèrit del Col·legi d’Economistes de Catalunya, així  com membre numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya i de l’Institut d’Estudis Catalans. Fou president de l’Associació Mundial d’Economia de la Salut (IHEA) i membre de la Comissió de l'OMS per a l’Estudi de les Desigualtats en Salut
   Marc Casanova i Roca és graduat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona. Investigador del Centre de Recerca en Economia i Salut (CRES) d’aquesta mateixa universitat desde l'any 2017, actualment cursa un màster en Policy Economics a la Erasmus Universiteit de Rotterdam (Holanda).

   “La malaltia de la sanitat catalana: finançament i governança”

   El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

   Este libro aún no tiene reseñas.