• img-book

    Assumpció Salat i Bertran

Namasté

Canviant actituds per a ser més feliç i eficient

Autor:

Assumpció Salat i Bertran

Namasté ens explica la clau per obtenir millors resultats i ser més eficients en les nostres vides és saber canviar les nostres actituds. En aquest llibre, L’Assumpció Salat ens ensenya com fer-ho, a partir de la tècnica anomenada Namasté. Si som capaços de canviar les nostres actituds en la nostra forma de pensar, sentir i actuar, amb saviesa i intel·ligència, observarem com les nostres circumstàncies externes canvien. Namasté també recull molts testimonis de persones que han obtingut resultats satisfactoris gràcies a posar en pràctica la tècnica per canviar aquestes actituds i ser més felices.

• Un llibre ple d’eines pràctiques i verificades de com millorar les actituds, missatges clars, lògics i de sentit comú.
• Inclou testimonis reals recollits al llarg de la dilatada experiència docent de l’autora, amb més de 25 anys d’experiència.

6,99 € |

Comprar libro en e-book

6,99 € |

Comprar libro en e-book

ISBN: 9788418114472
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2020
Page Count: 176
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

    Assumpció Salat és psicòloga i diplomada en Ensenyament. És directora del centre de psicologia i formació Àgape. 

    “Namasté”

    El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

    Este libro aún no tiene reseñas.