Inicio > Libros de empresa y negocios > Contabilidad financiera > La figura de l’expert comptable (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 21)
 • img-book

  ACCID

La figura de l’expert comptable (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 21)

Bases conceptuals i aplicacions pràctiques

Autor:

ACCID

Tot el que necessita saber sobre la figura de l’expert comptable,
des de com obtenir el títol fins a quin funcions pot dur a terme
La figura de l’expert comptable està oficialment reconeguda en molts països del nostre entorn. A França o Itàlia, per exemple, l’expert comptable està regulat oficialment i de forma diferenciada a l’auditor. En canvi, als països anglosaxons l’únic títol oficial és el de Chartered Accountant o Certified Public Accountant que és un terme més ampli, ja que inclou també als auditors de comptes. A Amèrica Llatina la situació és molt similar al món anglosaxó ja que està àmpliament establerta la figura del comptador públic.
A Espanya el títol d’Expert Comptable, d’origen molt recent, té un caràcter privat i atorgat per la professió, ja que l’únic títol oficial per als professionals de la comptabilitat i l’auditoria és el d’euditor de comptes. Aquesta monografia inclou diversos treballs que permeten conèixer millor la figura de l’expert comptable. Per a això, es descriuen els seus objectius, el seu perfil de formació i professional; els requisits d’accés; i les funcions que pot dur a terme. També s’exposa la seva situació a nivell internacional. Altres temes tractats són el comptable de gestió, la diferència amb l’auditor de comptes i la dimensió ètica de la seva tasca. Finalment, s’inclou un estudi d’opinió que aporta llum en relació amb les expectatives sobre la professió d’expert comptable.
Detalle del libro "La figura de l’expert comptable (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 21)"

ISBN: 9788416583201
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 15/02/2016
Page Count: 184
Dimensiones: 16,5 x 23 cm

  ACCID es una asociación que nació como nexo de unión de profesionales y académicos que trabajan en Cataluña en el ámbito de la contabilidad. Cuenta con más de 11.000 socios y su actual presidente es Daniel Faura y su vicepresidente primero Oriol Amat.

  “La figura de l’expert comptable (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 21)”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.