• img-book

    ACCID

La figura de l’expert comptable (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 21)

Bases conceptuals i aplicacions pràctiques Autor: ACCID
Tot el que necessita saber sobre la figura de l’expert comptable,
des de com obtenir el títol fins a quin funcions pot dur a terme
La figura de l’expert comptable està oficialment reconeguda en molts països del nostre entorn. A França o Itàlia, per exemple, l’expert comptable està regulat oficialment i de forma diferenciada a l’auditor. En canvi, als països anglosaxons l’únic títol oficial és el de Chartered Accountant o Certified Public Accountant que és un terme més ampli, ja que inclou també als auditors de comptes. A Amèrica Llatina la situació és molt similar al món anglosaxó ja que està àmpliament establerta la figura del comptador públic.
A Espanya el títol d’Expert Comptable, d’origen molt recent, té un caràcter privat i atorgat per la professió, ja que l’únic títol oficial per als professionals de la comptabilitat i l’auditoria és el d’euditor de comptes. Aquesta monografia inclou diversos treballs que permeten conèixer millor la figura de l’expert comptable. Per a això, es descriuen els seus objectius, el seu perfil de formació i professional; els requisits d’accés; i les funcions que pot dur a terme. També s’exposa la seva situació a nivell internacional. Altres temes tractats són el comptable de gestió, la diferència amb l’auditor de comptes i la dimensió ètica de la seva tasca. Finalment, s’inclou un estudi d’opinió que aporta llum en relació amb les expectatives sobre la professió d’expert comptable.
18,95 

ISBN: 9788416583201
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 15/02/2016
Page Count: 184
Dimensiones: 16,5 x 23 cm

ACCID es una asociación que nació como nexo de unión de profesionales y académicos que trabajan en Cataluña en el ámbito de la contabilidad. Cuenta con más de 11.000 socios y su actual presidente es Daniel Faura y su vicepresidente primero Oriol Amat.

“La figura de l’expert comptable (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 21)”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.