Inicio > Libros para vivir mejor > Desarrollo personal > Ser més feliç i competent a la feina
 • img-book

  Joan Riart

Ser més feliç i competent a la feina

Un llibre per fomentar la intel·ligència emocional

Autor:

Joan Riart

 

Aquest llibre mostra tots els recursos per aconseguir trobar-li un nou sentit a la vida i aconseguir ser més feliç en tots els sentits, especialment a la feina.  
En aquest llibre torbaràs les respostes que busques. Si sempre tens una o altra preocupació que no et deixa viure, a través de la intel·ligència emocional Joan Riart mostra les claus per solucionar els problemes en tots els nivells: econòmic, familiar, de responsabilitat, de satisfacció vital…I tot això, a través d’un pla pràctic per passar a l’acció.
 • Llibre pràctic per passar a l’acció i aconseguir ser més feliç
 • El llibre utilitza la intel·ligència emocional, teoria d’autoajuda de les més eficients que existeixen avui en dia.
 • Joan Riart és psicòleg i especialitzat en estrés laboral.
Detalle del libro "Ser més feliç i competent a la feina"

ISBN: 9788497353908
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 23/09/2011
Page Count: 142
Dimensiones: 230*165

  Dr. Joan Riart Vendrell és psicòleg, ha estat professor de la Facultat de Psicologia de la Universitat Ramon Llull, impartint, entre altres, les assignatures de Formació de Formadors i Dinamització de grups i equips.
  Premi d’assaig pedagògic “Joan Profitós” lliurat la Nit de Santa Llúcia festa de les Lletres Catalanes de 2001 amb l’obra “Intel•ligència i cervell” (Ed. Estel). diverses publicacions sobre l’estrès laboral, entre les que destaquen “La relaxació. Autogestió de l’estrès” editat per EUB. I “L’estrès i la relaxació de les emocions. Tècniques” dins el llibre coordinat per J. Riart i A. Martorell, “L’Estrès laboral dels docents. Malalties que pot provocar i propostes terapèutiques” editat per ISEP.
   

  “Ser més feliç i competent a la feina”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.