Inicio > Autores > Joan Riart
Author avatar

Joan Riart

Dr. Joan Riart Vendrell és psicòleg, ha estat professor de la Facultat de Psicologia de la Universitat Ramon Llull, impartint, entre altres, les assignatures de Formació de Formadors i Dinamització de grups i equips.
Premi d’assaig pedagògic “Joan Profitós” lliurat la Nit de Santa Llúcia festa de les Lletres Catalanes de 2001 amb l’obra “Intel•ligència i cervell” (Ed. Estel). diverses publicacions sobre l’estrès laboral, entre les que destaquen “La relaxació. Autogestió de l’estrès” editat per EUB. I “L’estrès i la relaxació de les emocions. Tècniques” dins el llibre coordinat per J. Riart i A. Martorell, “L’Estrès laboral dels docents. Malalties que pot provocar i propostes terapèutiques” editat per ISEP.
 

Libros de Joan Riart

  • Ser més feliç i competent a la feina | Joan Riart | Libros para vivir mejor

    Ser més feliç i competent a la feina

    Un llibre per fomentar la intel·ligència emocional. Aquest llibre mostra tots els recursos per aconseguir trobar-li un nou sentit a la vida i aconseguir ser més feliç en tots els sentits, especialment a la feina.   En aquest llibre torbaràs les respostes que busques. Si sempre tens una o altra preocupació que no et deixa viure, a través de la intel·ligència emocional Joan Riart mostra les claus per solucionar els problemes en tots els nivells: econòmic, familiar, de responsabilitat, de satisfacció vital...I tot això, a través d’un pla pràctic per passar a l’acció. Llibre pràctic per passar a l’acció i aconseguir ser més feliç El llibre utilitza la intel·ligència emocional, teoria d’autoajuda de les més eficients que existeixen avui en dia. Joan Riart és psicòleg i especialitzat en estrés laboral.