• img-book

    ACCID

Retribució variable: noves tendències (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 17)

Bases conceptuals i aplicacions pràctiques Autor: ACCID
La retribució variable és un element clau perquè les organitzacions aconsegueixin els seus objectius. És per això que la identificació dels aspectes més importants a tenir en compte a l’hora de dissenyar un adequat sistema de retribució variable s’ha convertit en un aspecte molt rellevant de la gestió.
En aquesta obra s’aborden varis dels principals temes relacionats amb els sistemes de retribució variable que estan de més actualitat. Antoni Solé, Xavier Sales i Jordi Carenys aborden temes relacionats amb la retribució variable des de la perspectiva de la motivació de les persones, el control de gestió i el valor afegit econòmic (EVA). Amb un enfocament més doctrinal, Josep Maria Rosanas argumenta a favor i en contra dels diferents sistemes de retribució variable; mentre que Laura Vivas, Josep García Blandon, Laura Martínez i Cristina Pujol analitzen la relació entre les retribucions variables. Finalment, els casos pràctics elaborats respectivament per Llorenç Bagur i Maria Foncalfa Solé aporten exemples pràctics de sistemes de retribució variable.
Es tracta d’una obra que aporta una visió detallada dels principals aspectes tant conceptuals com a pràctics de les noves tendències en retribució variable, tant des d’una perspectiva professional com des de la perspectiva de la recerca.
18,95 

ISBN: 9788416115006
Encuadernacion: Rústica
Fecha de Publicacion:
Número de páginas: 140
Dimensiones: 16.5 x 23 cm

ACCID es una asociación que nació como nexo de unión de profesionales y académicos que trabajan en Cataluña en el ámbito de la contabilidad. Cuenta con más de 10.000 socios y su actual presidente es Oriol Amat.

“Retribució variable: noves tendències (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 17)”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.