Inicio > Libros de empresa y negocios > Habilidades Directivas > Internacionalització: claus i bones pràctiques (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 18)
 • img-book

  ACCID

Internacionalització: claus i bones pràctiques (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 18)

Bases conceptuals i aplicacions pràctiques

Autor:

ACCID

La situació econòmica experimentada en els últims anys ha posat de manifest el millor comportament de les empreses internacionalitzades i la importància de la internacionalització com a factor de creixement i diversificació del risc. Les empreses internacionalitzades experimenten guanys de productivitat, millores en la gestió, millor capacitat d’accés al finançament i són, en definitiva, les que tenen una major capacitat per créixer i crear ocupació.
L’objectiu d’aquesta publicació, coordinada per Salvador Marín, economista i president de COFIDES, és analitzar les claus d’èxit de la internacionalització en general, i de l’exportació i IDE (inversió directa en l’exterior) en particular, des de la teoría a la praxi. Per a assolir aquest objectiu, la publicació inclou un article de Joan Tarradellas, Conseller Delegat d’ACCIÓ; i diverses notes tècniques escrites per J.M. Casado, B. Prieto, J.L. Bonet, J.D. Barquero i L. Pardo. A continuació hi ha diversos treballs doctrinals realitzats per S. Marín, E. Ortiz, J.J. Durán, A. Aragó, J. Monreal, A. Niñerola i M.V. Sánchez. Finalment s’inclouen els casos d’éxit de Gestamp i Relats.
D’aquesta manera, es preten contribuir a contribuir a conèixer millor les claus de la internacionalització empresarial.
Detalle del libro "Internacionalització: claus i bones pràctiques (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 18)"

ISBN: 9788416115433
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 21/04/2015
Page Count: 226
Dimensiones: 16,5 x 23 cm

  ACCID es una asociación que nació como nexo de unión de profesionales y académicos que trabajan en Cataluña en el ámbito de la contabilidad. Cuenta con más de 11.000 socios y su actual presidente es Daniel Faura y su vicepresidente primero Oriol Amat.

  “Internacionalització: claus i bones pràctiques (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 18)”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.