Inicio > Libros de empresa y negocios > Finanzas empresariales > Guia pràctica de valoració d’empreses
  • img-book

Guia pràctica de valoració d’empreses

Inclou casos practics resolts

 

 

Aquest llibre fa un repàs dels diferents models de valoració d’empreses i que serveixi com a guia pràctica en l’aplicació a casos reals. Està estructurat en tres parts: Una primera en la que es revisa i es fa un aprofundiment en el procés i metodologia de valoració d’empreses. Una segona, de caràcter empíric, en la que es presenten i s’estudien dos casos pràctics, amb la finalitat d’una millor comprensió de la primera part. Al final, a la tercera part, s’exposen les principals conclusions i la bibliografia més rellevant utilitzada.

  • Aquest llibre ajuda al lector a aprendre a trobar actius en temps de crisi com els actuals.
  • Els temes que es tracten al llibre son de gran interès per a persones del mon empresarial i les finances, especialment.
Detalle del libro "Guia pràctica de valoració d’empreses"

ISBN: 9788492956500
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 22/03/2011
Page Count: 128

“Guia pràctica de valoració d’empreses”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.