Inicio > Libros para vivir mejor > Desarrollo personal > Ets un gran comunicador (però encara no ho saps)
 • img-book

  Pau Garcia-Milà

Ets un gran comunicador (però encara no ho saps)

Autor:

Pau Garcia-Milà

Parlar bé i ser capaços de comunicar amb seguretat i emoció són assignatures que hauríem d’haver après de petits, igual que vam aprendre a sumar i restar. La realitat, en canvi, és que moltes vegades ni ho vam aprendre ni li vam donar la importància que mereix, tot i que comunicar bé és allò que ens apropa o allunya de presentar
amb èxit un projecte, una entrevista o una conferència…
Pau Garcia-Milà repassa, amb el seu habitual to desenfadat i alegre, tots aquests temes en aquest llibre, amb la qual cosa pretén demostrar que tots podem arribar a ser grans comunicadors i que comunicar és igual d’important per a un periodista o polític que per a un enginyer, advocat o estudiant.
En aquest viatge aprendrem a desfer-nos de la por, la vergonya o la inseguretat, però també sabrem com organitzar un bon discurs, aconseguir l’atenció de qui ens escolta i millorar la nostra oratòria, sense oblidar que el fet de ser diferents dels altres ens farà únics.
 • Pau García-Milà és col·laborador habitual de varis programes de ràdio i televisió i autor de varis bestsellers com Tens una idea.
 • Llibre il·lustrat a tot color i de disseny original.
 • Comunicar bé és el més important per al desenvolupament personal i professional de qualsevol persona.
 • Conté esquemes per aprendre a elaborar tot tipus de discursos.
Amb el suport del Departament de Cultura
Detalle del libro "Ets un gran comunicador (però encara no ho saps)"

ISBN: 9788497357692
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 02/02/2015
Page Count: 144
Dimensiones: 21 x 21

  Pau Garcia-Milà (Olesa de Montserrat, 1987) es un innovador apasionado por la tecnología y la comunicación. Fundó su primera empresa, eyeOS, con 17 años y posteriormente la vendió a Telefónica. Es co-fundador también de Bananity.com y profesor asociado de ESADE para el máster en Digital Business. Colabora habitualmente para diferentes escuelas de negocios, entre las que cabe destacar IMD y ESOEN. Conferenciante habitual, ha sido el ponente más joven en Expomanagement 2011 y World Business Forum 2012.
   
   

  “Ets un gran comunicador (però encara no ho saps)”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.