Inicio > Autores > Pau Garcia-Milà
Author avatar

Pau Garcia-Milà

Pau Garcia-Milà (Olesa de Montserrat, 1987) es un innovador apasionado por la tecnología y la comunicación. Fundó su primera empresa, eyeOS, con 17 años y posteriormente la vendió a Telefónica. Es co-fundador también de Bananity.com y profesor asociado de ESADE para el máster en Digital Business. Colabora habitualmente para diferentes escuelas de negocios, entre las que cabe destacar IMD y ESOEN. Conferenciante habitual, ha sido el ponente más joven en Expomanagement 2011 y World Business Forum 2012.
 
 

Libros de Pau Garcia-Milà

 • Ets un gran comunicador (però encara no ho saps)

  Parlar bé i ser capaços de comunicar amb seguretat i emoció són assignatures que hauríem d’haver après de petits, igual que vam aprendre a sumar i restar. La realitat, en canvi, és que moltes vegades ni ho vam aprendre ni li vam donar la importància que mereix, tot i que comunicar bé és allò que ens apropa o allunya de presentar amb èxit un projecte, una entrevista o una conferència... Pau Garcia-Milà repassa, amb el seu habitual to desenfadat i alegre, tots aquests temes en aquest llibre, amb la qual cosa pretén demostrar que tots podem arribar a ser grans comunicadors i que comunicar és igual d’important per a un periodista o polític que per a un enginyer, advocat o estudiant. En aquest viatge aprendrem a desfer-nos de la por, la vergonya o la inseguretat, però també sabrem com organitzar un bon discurs, aconseguir l’atenció de qui ens escolta i millorar la nostra oratòria, sense oblidar que el fet de ser diferents dels altres ens farà únics. Pau García-Milà és col·laborador habitual de varis programes de ràdio i televisió i autor de varis bestsellers com Tens una idea. Llibre il·lustrat a tot color i de disseny original. Comunicar bé és el més important per al desenvolupament personal i professional de qualsevol persona. Conté esquemes per aprendre a elaborar tot tipus de discursos. Amb el suport del Departament de Cultura

  11,90  Comprar
 • Eres un gran comunicador (pero aún no lo sabes)

  El arte de hacer llegar las ideas a su destino. Estrategias para elaborar y pronunciar intervenciones orales, discursos, presentaciones y exposiciones de manera eficaz y persuasiva La oratoria es una materia tan importante como olvidada en el día a día del siglo XXI. No se enseña en secundaria, ni en bachillerato, ni en el 99% de las carreras, y en poquísimos cursos de formación para profesionales, no obstante, es una de las materias más importantes en el desarrollo personal y profesional de cualquier persona. Este libro enseña el arte de comunicar bien a cualquier persona en activo que quiera mejorar sus habilidades comunicativas, tanto para hablar en público como para defender mejor sus ideas y propuestas. • Pau García-Milà, con tan solo 27 años, es colaborador habitual de varios programas de radio y televisión y autor de varios bestsellers como Tienes una idea. • Comunicar bien es de lo más importante en el desarrollo personal y profesional de cualquier persona. • Contiene esquemas para elaborar todo tipo de discursos.

  11,90  Comprar
 • Tens una idea (però encara no ho saps)

  L'art de generar idees i fer-les realitat. Una amena i desenfadada “dissecció” sobre el món de les idees, amb l’objectiu de motivar a tothom a potenciar-les i treure’ls el màxim de rendiment.Ja que qualsevol idea por arribar en qualsevol moment, en el llibre s’expliquen les diferents maneres d’identificar i potenciar l’obtenció de “noves idees”. És important estar preparat quan aparegui cada una d’elles. Al final, una idea és semblant a un parell de segons de focs d’artifici: ens pot semblar genial , brutal y posar-nos la pell de gallina quan la tenim davant, però ens serà impossible de recordar i recuperar quan hi pensem, si no passem a l’acció tant aviat ens sigui possible. • Pau Garcia-Milà és col•laborador habitual de varis programes de ràdio i televisió i autor dels best-sellers Está todo por hacer y Optimismamente. • El llibre és un “quadern de les idees” que ens ajudarà a identificar totes les idees i sobretot a retenir-les per poder executar-les a la pràctica. • Inclou presentació de Ferran Adrià. Amb el suport del Departament de Cultura

  11,90  Comprar
 • Tienes una idea (pero aún no lo sabes)

  Incluye Presentación de Ferran Adrià. El arte de generar ideas y hacerlas realidad Una amena y desenfadada “disección” sobre el mundo de las ideas, con el objetivo de motivar a todo el mundo a potenciarlas y sacarles el máximo provecho. Dado que cualquier idea puede venir en cualquier momento, en el libro se explican las distintas maneras de identificar y potenciar la “obtención” de nuevas ideas. Es importante estar preparado cuando aparezca cada una de ellas. Al fin y al cabo, una idea es parecida a un par de segundos de fuegos artificiales: nos puede parecer genial, brutal y ponernos la piel de gallina cuando la tenemos delante, pero nos será imposible recordarla y recuperarla cuando pensemos en ella, si no pasamos a la acción de inmediato. • Pau García-Milà, con tan solo 25 años, es colaborador habitual de varios programas de radio y televisión y autor de los best-sellers Está todo por hacer y Optimistamente. • El libro es un “cuaderno de las ideas” que nos ayudará a identificar todas las ideas y sobre todo a retenerlas para poder ejecutarlas en la práctica. • Incluye Presentación de Ferran Adrià.

  11,90  Comprar