• img-book

    Pau Garcia-Milà

Tens una idea (però encara no ho saps)

L'art de generar idees i fer-les realitat Autor: Pau Garcia-Milà
Una amena i desenfadada “dissecció” sobre el món de les idees, amb l’objectiu de motivar a tothom a potenciar-les i treure’ls el màxim de rendiment.Ja que qualsevol idea por arribar en qualsevol moment, en el llibre s’expliquen les diferents maneres d’identificar i potenciar l’obtenció de “noves idees”. És important estar preparat quan aparegui cada una d’elles. Al final, una idea és semblant a un parell de segons de focs d’artifici: ens pot semblar genial , brutal y posar-nos la pell de gallina quan la tenim davant, però ens serà impossible de recordar i recuperar quan hi pensem, si no passem a l’acció tant aviat ens sigui possible.

• Pau Garcia-Milà és col•laborador habitual de varis programes de ràdio i televisió i autor dels best-sellers Está todo por hacer y Optimismamente.
• El llibre és un “quadern de les idees” que ens ajudarà a identificar totes les idees i sobretot a retenir-les per poder executar-les a la pràctica.
• Inclou presentació de Ferran Adrià.
Amb el suport del Departament de Cultura
11,90 
4,99 € | e-book

ISBN: 9788497354202
Encuadernacion: Rústica
Fecha de Publicacion:
Número de páginas: 160
Dimensiones: 21 x 21

Pau Garcia-Milà (Olesa de Montserrat, 1987) es un innovador apasionado por la tecnología y la comunicación. Fundó su primera empresa, eyeOS, con 17 años y posteriormente la vendió a Telefónica. Es co-fundador también de Bananity.com y profesor asociado de ESADE para el máster en Digital Business. Colabora habitualmente para diferentes escuelas de negocios, entre las que cabe destacar IMD y ESOEN. Conferenciante habitual, ha sido el ponente más joven en Expomanagement 2011 y World Business Forum 2012.
 
 

“Tens una idea (però encara no ho saps)”

Este libro aún no tiene reseñas.