Inicio > Libros para vivir mejor > Publicacions en català > Escola de pares de nens de 0 a 6 anys
 • img-book

  Óscar G.

Escola de pares de nens de 0 a 6 anys

Educar amb talent

Autor:

Óscar G.

Tres llibres que ensenyen a educar amb talent,
sentit comú i criteri
Cridar els fills, és bo? Quan hem de reconèixer els nostres errors com a pares? Quines paraules no hem de dir mai i quines hem de repetir? De quina manera podem implicar-nos amb l’escola en l’educació dels fills? Amb quins imprevistos ens podem trobar en aquesta etapa? Quines joguines són recomanables? Com els podem donar exemple com a pares?
Tots els pares volem educar els fills de la millor manera possible, però molts cops ens sentim realment aclaparats i desorientats. Afrontem la tasca educativa plens de pors, dubtes i inseguretats, i constantment ens preguntem si ho estem fent bé. L’objectiu d’aquest llibre és ajudar-te a educar bé, amb sentit comú i criteri. Tens a les mans el primer llibre d’una
col·lecció que s’ocupa de l’educació dels fills des d’abans que neixin fins a l’adolescència.
Detalle del libro "Escola de pares de nens de 0 a 6 anys"

ISBN: 9788497359528
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 05/07/2017
Page Count: 208
Dimensiones: 13,5 x 21,5 cm

  Óscar González és professor d’educació primària, escriptor, assessor educatiu i conferenciant. És el fundador d’Alianza Educativa, un projecte que té com a objectiu millorar les relacions entre les famílies i l’escola.

  “Escola de pares de nens de 0 a 6 anys”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.