Inicio > Libros para vivir mejor > Publicacions en català > Escola de pares de nens de 6 a 12 anys
 • img-book

  Óscar G.

Escola de pares de nens de 6 a 12 anys

Educar amb talent

Autor:

Óscar G.

Tres llibres que ensenyen a educar amb talent, sentit comú i criteri
Hem de ser flexibles amb les normes i la disciplina dels nostres fills? Quines són les conseqüències reals d’un determinat càstig? Com detectar si el nostre fill està sent assetjat o assetja altres nens? Fins a quin punt és positiu que tinguin tants deures? Com els podem motivar quan se senten desanimats? Quina és la millor manera d’evitar el fracàs escolar? Quan és el moment de comprar-los un mòbil i com l’han d’utilitzar? Quins són els riscos de les xarxes socials? Com ens podem implicar amb l’escola en l’educació dels nostres fills? Amb quins imprevistos ens podem trobar en aquesta etapa?
Tots els pares volem educar els fills de la millor manera possible, però molts cops ens sentim realment aclaparats i desorientats. Afrontem la tasca educativa plens de pors, dubtes i inseguretats, i constantment ens preguntem si ho estem fent bé. L’objectiu d’aquest llibre és ajudar-te a educar bé, amb sentit comú i criteri. Tens a les mans el segon llibre d’una
col·lecció que s’ocupa de l’educació dels fills des d’abans que neixin fins a l’adolescència.
Detalle del libro "Escola de pares de nens de 6 a 12 anys"

ISBN: 9788497359542
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 05/07/2017
Page Count: 160
Dimensiones: 13,5 x 21,5 cm

  Óscar González és professor d’educació primària, escriptor, assessor educatiu i conferenciant. És el fundador d’Alianza Educativa, un projecte que té com a objectiu millorar les relacions entre les famílies i l’escola.

  “Escola de pares de nens de 6 a 12 anys”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.