• img-book

    Óscar G.

Escola de pares de nens de 6 a 12 anys

Educar amb talent Autor: Óscar G.
Tres llibres que ensenyen a educar amb talent,
sentit comú i criteri
 
Hem de ser flexibles amb les normes i la disciplina dels nostres fills? Quines són les conseqüències reals d’un determinat càstig? Com detectar si el nostre fill està sent assetjat o assetja altres nens? Fins a quin punt és positiu que tinguin tants deures? Com els podem motivar quan se senten desanimats? Quina és la millor manera d’evitar el fracàs escolar? Quan és el moment de comprar-los un mòbil i com l’han d’utilitzar? Quins són els riscos de les xarxes socials? Com ens podem implicar amb l’escola en l’educació dels nostres fills? Amb quins imprevistos ens podem trobar en aquesta etapa?
 
Tots els pares volem educar els fills de la millor manera possible, però molts cops ens sentim realment aclaparats i desorientats. Afrontem la tasca educativa plens de pors, dubtes i inseguretats, i constantment ens preguntem si ho estem fent bé. L’objectiu d’aquest llibre és ajudar-te a educar bé, amb sentit comú i criteri. Tens a les mans el segon llibre d’una
col·lecció que s’ocupa de l’educació dels fills des d’abans que neixin fins a l’adolescència.
 
14,96 
6,99 € | e-book

ISBN: 9788497359542
Encuadernacion: Rústica
Fecha de Publicacion: 05/07/2017
Número de páginas: 160
Dimensiones: 13,5 x 21,5 cm

Óscar González és professor d’educació primària, escriptor, assessor educatiu i conferenciant. És el fundador d’Alianza Educativa, un projecte que té com a objectiu millorar les relacions entre les famílies i l’escola.

“Escola de pares de nens de 6 a 12 anys”

Este libro aún no tiene reseñas.