Inicio > Autores > Óscar G.
Author avatar

Óscar G.

Óscar González és professor d’educació primària, escriptor, assessor educatiu i conferenciant. És el fundador d’Alianza Educativa, un projecte que té com a objectiu millorar les relacions entre les famílies i l’escola.

Libros de Óscar G.

 • Escola de pares de nens de 6 a 12 anys

  Educar amb talent. Tres llibres que ensenyen a educar amb talent, sentit comú i criteri Hem de ser flexibles amb les normes i la disciplina dels nostres fills? Quines són les conseqüències reals d’un determinat càstig? Com detectar si el nostre fill està sent assetjat o assetja altres nens? Fins a quin punt és positiu que tinguin tants deures? Com els podem motivar quan se senten desanimats? Quina és la millor manera d’evitar el fracàs escolar? Quan és el moment de comprar-los un mòbil i com l’han d’utilitzar? Quins són els riscos de les xarxes socials? Com ens podem implicar amb l’escola en l’educació dels nostres fills? Amb quins imprevistos ens podem trobar en aquesta etapa? Tots els pares volem educar els fills de la millor manera possible, però molts cops ens sentim realment aclaparats i desorientats. Afrontem la tasca educativa plens de pors, dubtes i inseguretats, i constantment ens preguntem si ho estem fent bé. L’objectiu d’aquest llibre és ajudar-te a educar bé, amb sentit comú i criteri. Tens a les mans el segon llibre d’una col·lecció que s’ocupa de l’educació dels fills des d’abans que neixin fins a l’adolescència.

  14,96  Comprar
 • Escola de pares de nens de 0 a 6 anys

  Educar amb talent. Tres llibres que ensenyen a educar amb talent, sentit comú i criteri Cridar els fills, és bo? Quan hem de reconèixer els nostres errors com a pares? Quines paraules no hem de dir mai i quines hem de repetir? De quina manera podem implicar-nos amb l’escola en l’educació dels fills? Amb quins imprevistos ens podem trobar en aquesta etapa? Quines joguines són recomanables? Com els podem donar exemple com a pares? Tots els pares volem educar els fills de la millor manera possible, però molts cops ens sentim realment aclaparats i desorientats. Afrontem la tasca educativa plens de pors, dubtes i inseguretats, i constantment ens preguntem si ho estem fent bé. L’objectiu d’aquest llibre és ajudar-te a educar bé, amb sentit comú i criteri. Tens a les mans el primer llibre d’una col·lecció que s’ocupa de l’educació dels fills des d’abans que neixin fins a l’adolescència.

  14,96  Comprar
 • Escola de pares d’adolescents

  Educar amb talent. Un llibre que ensenya als pares a educar amb talent als seus fills adolescents Com hem de comunicar-nos amb un adolescent? Què pensen els nostres fills de nosaltres durant aquesta etapa? Hem de ser pares o intentar ser amics dels nostres fills? En quina mesura hem de confiar i desconfiar d’allò que fan? Quines són les claus de la seva educació? Com adaptem les normes a les noves realitats dels nostres fills? Quins són els riscos d’aquesta edat? Com hem d’entendre la importància que li donen a la imatge? De quina manera afecten o ajuden les noves tecnologies al seu comportament i educació? Com podem dialogar amb altres pares? I amb els professors? Quin és l’èxit i el fracàs de l’escola del segle XXI? Com els podem ajudar a decidir què volen estudiar en el futur? Tots els pares volen educar els seus fills de la millor manera possible, però moltes vegades es troben realment aclaparats i desorientats. Afronten la seva tasca educativa carregats de pors, dubtes i inseguretats, i constantment es qüestionen si ho estan fent bé. L’objectiu d’aquest llibre és ajudar-los a educar bé, amb sentit comú i criteri. El llibre mostra de quina forma hem de valorar i tenir en compte els fills perquè aconsegueixin confiança i seguretat en si mateixos i aconsegueixin una autoestima sana i sòlida. Els pares aprendran a guiar-los i orientar-los de la manera correcta, a educar les seves emocions, a establir normes i límits de forma adequada i a resoldre amb èxit els problemes que aniran sortint en cadascuna de les etapes educatives.      Amb el suport del Departament de Cultura

  14,96  Comprar