Inicio > Libros para vivir mejor > Publicacions en català > Escola de pares d’adolescents
 • img-book

  Óscar G.

Escola de pares d’adolescents

Educar amb talent

Autor:

Óscar G.

Un llibre que ensenya als pares a educar amb talent
als seus fills adolescents
Com hem de comunicar-nos amb un adolescent? Què pensen els nostres fills de nosaltres durant aquesta etapa? Hem de ser pares o intentar ser amics dels nostres fills? En quina mesura hem de confiar i desconfiar d’allò que fan? Quines són les claus de la seva educació? Com adaptem les normes a les noves realitats dels nostres fills? Quins són els riscos d’aquesta edat? Com hem d’entendre la importància que li donen a la imatge? De quina manera afecten o ajuden les noves tecnologies al seu comportament i educació? Com podem dialogar amb altres pares? I amb els professors? Quin és l’èxit i el fracàs de l’escola del segle XXI? Com els podem ajudar a decidir què volen estudiar en el futur?
Tots els pares volen educar els seus fills de la millor manera possible, però moltes vegades es troben realment aclaparats i desorientats. Afronten la seva tasca educativa carregats de pors, dubtes i inseguretats, i constantment es qüestionen si ho estan fent bé. L’objectiu d’aquest llibre és ajudar-los a educar bé, amb sentit comú i criteri. El llibre mostra de quina forma hem de valorar i tenir en compte els fills perquè aconsegueixin confiança i seguretat en si mateixos i aconsegueixin una autoestima sana i sòlida. Els pares aprendran a guiar-los i orientar-los de la manera correcta, a educar les seves emocions, a establir normes i límits de forma adequada i a resoldre amb èxit els problemes que aniran sortint en cadascuna de les etapes educatives.
 
   Amb el suport del Departament de Cultura
6,99 € |

Comprar libro en e-book

6,99 € |

Comprar libro en e-book

Detalle del libro "Escola de pares d’adolescents"

ISBN: 9788497358781
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 17/10/2016
Page Count: 160
Dimensiones: 13,5 x 21,5 cm

  Óscar González és professor d’educació primària, escriptor, assessor educatiu i conferenciant. És el fundador d’Alianza Educativa, un projecte que té com a objectiu millorar les relacions entre les famílies i l’escola.

  “Escola de pares d’adolescents”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.