• img-book

    Óscar G.

Escola de pares d’adolescents

Educar amb talent Autor: Óscar G.
Un llibre que ensenya als pares a educar amb talent
als seus fills adolescents
Com hem de comunicar-nos amb un adolescent? Què pensen els nostres fills de nosaltres durant aquesta etapa? Hem de ser pares o intentar ser amics dels nostres fills? En quina mesura hem de confiar i desconfiar d’allò que fan? Quines són les claus de la seva educació? Com adaptem les normes a les noves realitats dels nostres fills? Quins són els riscos d’aquesta edat? Com hem d’entendre la importància que li donen a la imatge? De quina manera afecten o ajuden les noves tecnologies al seu comportament i educació? Com podem dialogar amb altres pares? I amb els professors? Quin és l’èxit i el fracàs de l’escola del segle XXI? Com els podem ajudar a decidir què volen estudiar en el futur?
Tots els pares volen educar els seus fills de la millor manera possible, però moltes vegades es troben realment aclaparats i desorientats. Afronten la seva tasca educativa carregats de pors, dubtes i inseguretats, i constantment es qüestionen si ho estan fent bé. L’objectiu d’aquest llibre és ajudar-los a educar bé, amb sentit comú i criteri. El llibre mostra de quina forma hem de valorar i tenir en compte els fills perquè aconsegueixin confiança i seguretat en si mateixos i aconsegueixin una autoestima sana i sòlida. Els pares aprendran a guiar-los i orientar-los de la manera correcta, a educar les seves emocions, a establir normes i límits de forma adequada i a resoldre amb èxit els problemes que aniran sortint en cadascuna de les etapes educatives.
 
   Amb el suport del Departament de Cultura
14,96 
6,99 € | e-book

ISBN: 9788497358781
Encuadernacion: Rústica
Fecha de Publicacion: 17/10/2016
Número de páginas: 160
Dimensiones: 13,5 x 21,5 cm

Óscar González és professor d’educació primària, escriptor, assessor educatiu i conferenciant. És el fundador d’Alianza Educativa, un projecte que té com a objectiu millorar les relacions entre les famílies i l’escola.

“Escola de pares d’adolescents”

Este libro aún no tiene reseñas.