Inicio > Libros para vivir mejor > Divulgación > El petit llibre de la psicologia
 • img-book

  Emily Ralls, Caroline Riggs,

El petit llibre de la psicologia

Un recorregut essencial pel món de la psicologia.

Autores:

Emily Ralls

,

Caroline Riggs

Si et fas un embolic entre Freud i Jung o entre Milgram i Maslow, el petit llibre de la psicologia, molt pràctic i accessible, et guiarà a través dels diferents pensadors i corrents psicològics de la història. Entén d’una vegada què és la introspecció o el complex d’Èdip, o què defensen la teoria conductista o la psicologia social, i descobreix com l’evolució de l’estudi de la ment i el comportament humà han esculpit el món en què vivim i la forma en què pensem avui.
En aquest petit gran llibre trobaràs informació relacionada amb:

• Els primers pensadors que van contribuir a les idees psicològiques i al naixement de la psicologia moderna.

• Experiments famosos (i sovint controvertits) i les seves repercussions.

• El que la psicologia pot ensenyar-nos sobre la memòria, el llenguatge, el raonament i les emocions.

• L’ètica dels estudis psicològics.

• Els desenvolupaments recents en els camps moderns de les psicologies evolutiva i cibernètica.

Emily Ralls va estudiar Psicologia a la Universitat de Portsmouth (Anglaterra), on es va especialitzar en Psicologia Evolutiva i Comunicació entre Primats. És professora de la West Sussex University. Li agrada el cafè, el busseig lliure i fer llargues passejades amb els seus dos gossos llebrers.

Caroline Riggs va estudiar Psicologia a la Universitat d’Aston (Anglaterra). Actualment ensenya Ciències i Psicologia a la West Sussex University, alhora que es dedica a la divulgació científica. Li agrada visitar els museus més avorrits del món.

Compra y descarga el libro “El petit llibre de la psicologia” en ebook en AmazonGoogle PlayItunes o Amabook.

Detalle del libro "El petit llibre de la psicologia"

ISBN: 9788419341358
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2023
Page Count: 160
Dimensiones: 17 x 17 cm

  Emily Ralls estudió Psicología en la Universidad de Portsmouth (Inglaterra), donde se especializó en Psicología Evolutiva y Comunicación entre Primates. Es profesora de la West Sussex University. Le gusta el café, el buceo libre y realizar largos paseos con sus dos galgos.
   Caroline Riggs estudió Psicología en la Universidad de Aston (Inglaterra). Actualmente enseña Ciencias y Psicología en la West Sussex University, a la vez que realiza una labor de divulgación científica. Le gusta visitar los museos más aburridos del mundo.

   “El petit llibre de la psicologia”

   El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

   Este libro aún no tiene reseñas.