• img-book

    ACCID

Bon Govern Corporatiu

Autor:

ACCID

Bases conceptuals i aplicacions pràctiques
Un ensenyament evident que ens deixen les crisis econòmiques és la necessitat de reforçar i millorar el govern corporatiu. Aquesta monografia proposa un conjunt de reflexions i mesures pràctiques per al Bon Govern Corporatiu en general, així com determinades aplicacions específiques per a les empreses familiars, les institucions financeres, les organitzacions no lucratives i els organismes de les Administracions públiques.
Aquesta obra dirigeix el seu enfocament al conseller, al membre d’un òrgan de govern. Ofereix eines, compartir experiències i plantejar-li qüestions que li serveixin en l’objectiu de millorar la seva aportació al Consell. La funció del conseller incorpora en l’actualitat exigències creixents de professionalització i és objecte d’un sever escrutini per part dels grups interessats que demanden nivells més grans de transparència i la incorporació de les millors pràctiques de Bon Govern.
Detalle del libro "Bon Govern Corporatiu"

ISBN: 9788417209209
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 2018
Page Count: 190
Dimensiones: 16,5 x 23 cm

    ACCID es una asociación que nació como nexo de unión de profesionales y académicos que trabajan en Cataluña en el ámbito de la contabilidad. Cuenta con más de 11.000 socios y su actual presidente es Daniel Faura y su vicepresidente primero Oriol Amat.

    “Bon Govern Corporatiu”

    El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

    Este libro aún no tiene reseñas.