Inicio > Libros de empresa y negocios > Finanzas empresariales > Valoració d’empreses (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 8)
 • img-book

  ACCID

Valoració d’empreses (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 8)

Bases conceptuals i aplicacions pràctiques

Autor:

ACCID

 

 

Valoració d’empreses inclou tres tipus d’articles: notes tècniques que s’enfoquen des del punt de vista de l’aplicació d’aquests coneixements a les empreses reals, articles doctrinals de caràcter acadèmic que tenen com a principal objectiu el progrés del coneixement de l’àrea de la comptabilitat i direcció, i dels quals es valorarà el seu rigor científic, i casos pràctics basats en empreses reals o fictícies.

 • Aquesta publicació ajuda al lector a aprendre a trobar actius en temps de crisi com els actuals.
 • Els temes que es tracten a la publicació son de gran interès per a persones del mon empresarial i les finances, especialment.
 • Els escriptors que hi han col·laborat son de gran prestigi dins del sector.

INFORMACIÓ SOBRE ELS AUTORS:
La majoria d’articles que apareixen en aquesta revista han estat escrits per professors i catedràtics de diferents universitats i escoles de negocis nacionals i internacionals. També hi han participat professionals destacats dins de l’àmbit empresarial.

Detalle del libro "Valoració d’empreses (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 8)"

ISBN: 9788496998926
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 06/03/2009
Page Count: 232

  ACCID es una asociación que nació como nexo de unión de profesionales y académicos que trabajan en Cataluña en el ámbito de la contabilidad. Cuenta con más de 11.000 socios y su actual presidente es Daniel Faura y su vicepresidente primero Oriol Amat.

  “Valoració d’empreses (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 8)”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.