• img-book

    Assumpció Salat i Bertran

Omplir-se de saviesa

El camí per fluir amb la vida

Autor:

Assumpció Salat i Bertran

Si ets capaç de comprendre el teu entorn, el comportament de les persones que t’envolten i les situacions que vius, seràs capaç de viure amb saviesa i ser feliç
Aquest llibre convida a reflexionar sobre la manera com veiem i interpretem la vida i les relacions humanes. Amb una perspectiva totalment pràctica, l’autora ens explica quins resultats o indicadors ens poden ajudar a avaluar si ens trobem en el bon camí per tal de pensar d’una manera diferent, la qual cosa vol dir deixar de ser persones que jutgen i critiquen la seva pròpia vida o la dels altres, per passar a ser persones que comprenen.
El llibre ens ajuda a entendre que la vida està regida per lleis que podem intuir i verificar en les nostres vides. Conèixer aquestes lleis i el seu funcionament és la clau per a la nostra millora i progrés en tots els sentits. Assimilarem aquestes lleis en funció del nostre nivell de consciència. Omplir-se de saviesa és, doncs, una invitació a aconseguir el màxim benestar en tots els aspectes de la nostra vida i a millorar les nostres relacions humanes i amb el nostre entorn.
6,99 € |

Comprar libro en e-book

6,99 € |

Comprar libro en e-book

Detalle del libro "Omplir-se de saviesa"

ISBN: 9788497359481
Encuadernacion: Rústica
Publish Date: 05/06/2017
Page Count: 176
Dimensiones: 15,3 x 23 cm

    Assumpció Salat és psicòloga i diplomada en Ensenyament. És directora del centre de psicologia i formació Àgape. 

    “Omplir-se de saviesa”

    El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

    Este libro aún no tiene reseñas.