• img-book

    ACCID

Noves tendències en transparència empresarial (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 16)

Bases conceptuals i aplicacions pràctiques Autor: ACCID
La transparència és imprescindible perquè les parts interessades puguin conèixer com funciona l’entitat corresponent i així poder prendre amb coneixement de causa les decisions corresponents. Al llarg dels últims anys s’ha vingut incrementant la demanda d’una millora de la transparència, cosa que ha generat un increment de la regulació sobre la matèria. Com a conseqüència d’això, les organitzacions fan cada vegada més esforços per millorar la quantitat i la qualitat de la informació que subministren. Això és així no només pels canvis normatius, sinó també per qüestions ètiques i fins i tot per la voluntat de millorar la imatge projectada.
18,95 

ISBN: 9788415735915
Encuadernacion: Rústica
Fecha de Publicacion: 17/10/2013
Número de páginas: 368

ACCID es una asociación que nació como nexo de unión de profesionales y académicos que trabajan en Cataluña en el ámbito de la contabilidad. Cuenta con más de 10.000 socios y su actual presidente es Oriol Amat.

“Noves tendències en transparència empresarial (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 16)”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.