• img-book

    ACCID

Noves tendències en management (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 10)

Fonaments i aplicacions Autor: ACCID
Aquesta monografia s’estructura en tres parts: En la primera part, cada àrea funcional és tractada en un apartat específic i s’hi plantegen les ultimes tendències, conceptes i tècniques útils per a la gestió eficient i eficaç d’una organització. En segon lloc, s’exposen els resultats de vàries investigacions recents sobre el management i la gestió d’empreses. Finalment, en la tercera part s’estudien  diversos casos basats en empreses reals.
  • Dona una visió tant dels aspectes conceptuals, com dels més aplicats i pràctics, de les noves tendències del management.
  • Els autors son professionals i acadèmics de gran experiència i reconeixement en els seus ambitos professionals
  • Inclou casos pràctics basats en empreses reals.
18,95 
9,99 € | e-book

ISBN: 9788492956135
Encuadernacion: Rústica
Fecha de Publicacion: 18/01/2011
Número de páginas: 248

ACCID es una asociación que nació como nexo de unión de profesionales y académicos que trabajan en Cataluña en el ámbito de la contabilidad. Cuenta con más de 10.000 socios y su actual presidente es Oriol Amat.

“Noves tendències en management (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 10)”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.