Inicio > Libros de empresa y negocios > Management y liderazgo > Noves tendències en la gestió de les entitats no lucratives (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 14)
 • img-book

  ACCID

Noves tendències en la gestió de les entitats no lucratives (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 14)

Bases conceptuals i aplicacions pràctiques

Autor:

ACCID

En els últims anys s’ha produït un considerable increment de les Entitats No Lucratives. En molts casos, aquest tipus d’entitats estan gestionades per voluntaris, que desenvolupen el seu treball altruista. El recent augment d’aquest tipus d’organitzacions ha provocat que s’hagi aprovat recentment la Llei 5/2011, de 29 de març, amb l’objectiu de dotar-les d’un marc jurídic i de protecció adequats.
El protagonisme que estan prenent aquestes entitats en el teixit social i econòmic fa que sigui imprescindible que integrin en la seva activitat models de gestió eficaces i actuals. En aquesta obra s’analitzen els aspectes més rellevants a considerar en dissenyar la política de gestió de les Entitats No Lucratives. Per a això, inclou aportacions de Pilar Soldevila, Magdalena Cordobés, Eva Pardo, Carmen Valor, Jose Luis Retolaza, José Torres Pruñonosa, Leire San-Jose, Valentí Pich Rosell, Marcos Antón Renart, Ramon Bastida, Josep Maria Canyelles, Maria Rosa Rovira, Fina Jerez, Nadia Johanisova, Begoña Arias, Yolanda Montegut, Pascale Amans, Agnès Mazars-Chapelon, Fabienne Villesèque-Dubus, Àngels Fitó, Joan Llobet, Iñaxio Oliveri i Carles Murillo.
Amb aquest conjunt de treballs es pretén oferir una visió detallada dels aspectes conceptuals i pràctics de les noves tendències en Entitats No Lucratives, tant des d’una perspectiva professional com des de la perspectiva d’investigació.
Detalle del libro "Noves tendències en la gestió de les entitats no lucratives (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 14)"

ISBN: 9788415505938
Encuadernacion: Rústica
Publish Date:
Page Count: 248
Dimensiones: 16.5 x 23

  ACCID es una asociación que nació como nexo de unión de profesionales y académicos que trabajan en Cataluña en el ámbito de la contabilidad. Cuenta con más de 11.000 socios y su actual presidente es Daniel Faura y su vicepresidente primero Oriol Amat.

  “Noves tendències en la gestió de les entitats no lucratives (Col·lecció Comptabilitat i Direcció, Nº 14)”

  El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

  Este libro aún no tiene reseñas.