• img-book

    ACCID

Noves tendències en la direcció de l’empresa familiar (Col·lecció Contabilitat i Direcció, Nº 22)

Bases conceptuals i aplicacions pràctiques Autor: ACCID
La gestió de l’empresa familiar portada a l’excel·lència
Les empreses familiars constitueixen la major part de les empreses del nostre país. Són organitzacions diferents d’un altre tipus d’empreses. Algunes característiques diferencials són la preferència pel control de l’empresa, la qual cosa suposa fer el possible per no cedir la presa de decisions a accionistes externs.
Aquest fet restringeix l’entrada de capital i a vegades les possibilitats de creixement. En canvi, l’avantatge és que hi ha un fort compromís dels membres de la família cap a l’empresa i el seu coneixement dels negocis. Al final, aquest component intangible pot ser l’element diferenciador. En aquesta monografia dedicada a la gestió de l’empresa familiar es tracten temes rellevants com la creació de l’empresa, la seva organització, el finançament i el cost del deute, el tipus d’accions, el repartiment de dividends, el control, els avantatges diferencials, la internacionalització i la successió i repartiment del patrimoni. Amb això, es pretén contribuir a conèixer millor la realitat de les empreses familiars i com poden aconseguir els seus objectius.
18,95 

ISBN: 9788416583515
Encuadernacion: Rústica
Fecha de Publicacion: 20/06/2016
Número de páginas: 292
Dimensiones: 16.5 x 23 cm

ACCID es una asociación que nació como nexo de unión de profesionales y académicos que trabajan en Cataluña en el ámbito de la contabilidad. Cuenta con más de 10.000 socios y su actual presidente es Oriol Amat.

“Noves tendències en la direcció de l’empresa familiar (Col·lecció Contabilitat i Direcció, Nº 22)”

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en los comentarios es Profit Editorial, S.L., quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de aportar opiniones a nuestros productos. Tiene derecho acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como explica en el apartado Sobre sus datos y LOPD.

Este libro aún no tiene reseñas.